🍷 Gajan Brunello di Montalcino Sugarille DOCG hurmaa tiheällä, sileällä tekstuurillaan ja kiehtovalla aromillaan
🍽️ Tämä tyylikäs punaviini sopii täydellisesti herkullisiin ruokiin, kuten sitruuna-chili-kanan tai kasviksista ja naudanlihapullista valmistettuun couscousiin
🌍 Tästä ensiluokkaisesta Sangiovesesta, joka edustaa eurooppalaista viiniperintöä mestarillisesti, saadaan viinit Toskanan aurinkoisilta kukkuloilta
pakkaus!
Lisätietoja Brunello di Montalcino Sugarille DOCG - Gaja
Toscanan viininviljelyalueelta peräisin oleva Brunello di Montalcino Sugarille on lasissa väriltään tiheän rubiininpunainen. Jos lasia pitää hieman vinossa, viinin värissä näkyy reunoilla siirtymä kohti granaatinpunaista. Jos annat sille hieman ilmaa pyörittelemällä, tämä punaviini paljastaa korkean viskositeetin, joka näkyy voimakkaina lasimaalauksina lasin reunalla. Tämän Toscanasta peräisin olevan punaviinin tuoksu on valloittava, ja siinä on morellokirsikan, luumun, damsonin ja mustan kirsikan tuoksuja. Jos tutkimme aromeja tarkemmin, mukaan tulevat kaakaopapu, kaneli ja itämaiset mausteet.
Tämä Gajan punaviini on juuri sopiva kaikille viinin ystäville, jotka haluavat mahdollisimman vähän jäännösmakeutta viinissään. Se ei kuitenkaan ole koskaan karu tai hauras, vaan pyöreä ja pehmeä. Maultaan tälle voimakkaalle punaviinille on ominaista uskomattoman tiivis rakenne. Jälkivaikutelma on hyvin varastoituva, Toscanan viininviljelyalueelta peräisin oleva punaviini, joka tekee vaikutuksen huomattavalla pituudellaan. Siinä on jälleen vivahteita mustasta kirsikasta ja morellokirsikasta. Savipitoisen maaperän mineraaliset vivahteet lisäävät jälkivaikutelmaa.
Gaja Brunello di Montalcino Sugarille -viinin valmistus
Tämä voimakas punaviini Italiasta on valmistettu Sangiovese-rypäleestä. Tämän viinin rypäleet tuottavat viiniköynnökset kasvavat Toscanan savimaalla. Brunello di Montalcino Sugarille on vanhan maailman viini sanan parhaassa merkityksessä, sillä tämä italialainen viini huokuu poikkeuksellista eurooppalaista charmia, joka korostaa selvästi vanhan maailman viinien menestystä. Sadonkorjuun jälkeen rypäleet kuljetetaan nopeasti puristamoon. Siellä ne lajitellaan ja murskataan huolellisesti. Tämän jälkeen käyminen tapahtuu valvotuissa lämpötiloissa. Käymisen jälkeen seuraa kypsytys.
Suosittelemme Gaja Brunello di Montalcino Sugarillen kanssa
Purjotortillan, sitruuna-chilikanan bulgurin kanssa tai kasvis-couscousin naudanlihapullien kanssa.
Palkintoja Gaja Brunello di Montalcino Sugarille
Tämä Gaja-viini voi ylpeillä ikonisen viinin maineen lisäksi myös palkinnoilla ja yli 90 pisteen huippuarvosanoilla. Yksityiskohtaisesti nämä ovat
- Falstaff - 93 pistettä
- Wine Advocate - Robert M. Parker - 95 pistettä
- Lisää tuotteita osoitteesta Angelo Gaja