🍾 Bianco Frizzante - La Gioiosa erottuu sileällä koostumuksellaan ja eloisalla kuplimisellaan
🍽️ Tämä raikkaan mestariteos sopii täydellisesti eksottisten ruokien, kuten jamaikalaisten kanankoipien ja paistetun taimen, kanssa
🌍 Tämä cuvée, joka on peräisin aurinkoiselta viinialueelta Venetosta, vie teidät makumatkalle Italiaan
saatavilla heti, toimitusaika noin 4-6 työpäivää.
pakkaus!
Lisätietoja Bianco Frizzante - La Gioiosa
Veneton viininviljelyalueelta peräisin oleva Bianco Frizzante on lasissa loistavan kullankeltainen ja hohtavan värinen. Tämän kuohuviinin kuplat ovat lasissa kuohuvia ja eloisia. Tämä italialainen cuvée imartelee lasissa ihanan nuorekkailla kypsän omenan, orvokin ja hunajamelonin sävyillä. Siinä on myös vivahteita .
La Gioiosa Bianco Frizzante on viinin ystäville miellyttävän kuiva. Tämä Secco ei ole koskaan karkea tai ankara, vaan pyöreä ja pehmeä. Maultaan tämän kevytjalkaisen Seccon rakenne on ihanan kevyt ja raikas. Bianco Frizzante on suussa poikkeuksellisen raikas ja eloisa omaleimaisen hedelmähapokkuutensa ansiosta. Jälkimaussa tämä Veneton viininviljelyalueelta peräisin oleva viini tekee vaikutuksen huomattavalla pituudellaan. Jälleen kerran siinä on vivahteita kypsästä omenasta ja hunajamelonista. Bianco Frizzante -viinin rypäleet korjataan täydellisen fysiologisen kypsyyden varmistamisen jälkeen erityisen nopeasti ja mahdollisimman viileään aikaan, jotta niiden maku säilyy. Kun rypäleet on korjattu käsin, ne viedään välittömästi puristamoon. Siellä ne valitaan ja puristetaan varovasti. Tämän jälkeen perusviinit käyvät. Lopullisen Seccon valmistuksen jälkeen viiniä kypsytetään Charmat-menetelmällä. La Gioiosa Bianco Frizzante kypsyy pullossa muutaman kuukauden ajan ennen puristamista.
Suositus La Gioiosa Bianco Frizzante -viinin pariksi
Tämä italialainen viini nautitaan parhaiten jäähdytettynä 5-7 °C:ssa. Se sopii täydellisesti jamaikalaisten kananrumpupuikkojen ja ananassalaatin, jauhelihalla täytettyjen kevätkääryleiden tai paistetun kirjolohen ja inkivääripäärynän seuraksi.