✨ Tämä Prosecco Frizzante vakuuttaa kevyellä ja pirteällä rakenteellaan sekä ilmeikkäillä aromeillaan
🍰 Nauttikaa sitä optimaalisesti jäähdytettynä tuoreiden jälkiruokien, kuten persikka-marakuja tai banaanitriflen kanssa
🌍 Valmistettu jaloista Glera-rypäleistä tunnetussa Veneto-viinialueessa Casa Ghellerilta
saatavilla heti, toimitusaika noin 4-6 työpäivää.
pakkaus!
Lisätietoja Prosecco Frizzante Treviso DOC - Casa Gheller
Kun Casa Gheller Prosecco Frizzante Stelvin kaataa lasiin ensiluokkaista kuohuviiniä. Sen väri on ihanan kirkas, platinan keltainen. Ihanteellisesti samppanjalasiin kaadettuna tässä vanhan maailman kuohuviinissä on ihanan ilmeikkäitä aromeja syreenistä, orvokista, päärynästä ja tuoksuvasta ruususta, joita täydentävät muut hedelmäiset vivahteet.
Kielellä tälle kevytjalkaiselle kuohuviinille on ominaista uskomattoman kevyt rakenne. Prosecco Frizzante Stelvin on suussa ihanan raikas ja eloisa omaleimaisen hedelmähapokkuutensa ansiosta. Tämän Veneton viininviljelyalueelta peräisin olevan pitkäikäisen kuohuviinin jälkimaku on ihastuttavan pitkä. Siinä on jälleen vivahteita omenasta ja syreenistä.
Vinification of Casa Gheller Prosecco Frizzante Stelvin
Elämänmakuinen Prosecco Frizzante Stelvin Italiasta on yhden lajikkeen viini, joka on valmistettu Glera-rypäleestä. Rypäleet kasvavat optimaalisissa olosuhteissa Venetossa. Täällä viiniköynnökset kaivavat juurensa syvälle sedimenttikivi- ja säätilakivipitoiseen maaperään.
Käsin kerätyn sadon jälkeen rypäleet viedään välittömästi puristamoon. Siellä ne valitaan ja murskataan huolellisesti. Tämän jälkeen käyminen tapahtuu ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa säiliöissä valvotuissa lämpötiloissa. Käymisen päätyttyä Prosecco Frizzante Stelvin voi jatkaa harmonisoitumistaan hienolla sakan päällä muutaman kuukauden ajan.
Ruokasuositukset Casa Gheller Prosecco Frizzante Stelvinille
Tämä italialainen kuohuviini nautitaan parhaiten jäähdytettynä 5-7 °C:ssa. Se sopii täydellisesti persikka- ja passionhedelmäjälkiruoan, lasillisen banaanitrifleen tai jogurtti- ja minttupestolla maustetun spagetin seuraksi.