🍇 Masi Agricola'n Beldosso Lugana DOC valloittaa elävällä raikkaudellaan ja voimakkaalla hedelmähapokkuudellaan
🍽️ Täydellinen kaveri kapris-tomaattikastikkeella sekä herkulliselle kalacurry'lle kookoksesta ja limetistä
🌅 Valmistettu viehättävästä Trebbiano-rypäleestä maalaukselliselta Venetion viinialueelta
pakkaus!
Lisätietoja Beldosso Lugana DOC - Masi Agricola
Venetossa sijaitsevan Masi Agricolan Beldosso Lugana on viinilasissa kirkkaan vaaleankeltainen. Tämän Venetosta peräisin olevan valkoviinin tuoksu ihastuttaa mirabelliluumun, persikan, aprikoosin ja nektariinin tuoksuilla. Jos tutkimme makuja tarkemmin, mukaan tulevat saksanpähkinä, paahdettu manteli ja hauraus.
Tämä Masi Agricolan kuiva valkoviini on tarkoitettu viinin ystäville, jotka eivät voi juoda viininsä tarpeeksi kuivana. Beldosso Lugana pääsee hyvin lähelle tätä, sillä se on viiniytetty vain 1,1 grammalla jäännössokeria. Tämän tasapainoisen valkoviinin rakenne on ihanan tiivis suutuntumaltaan. Nykyisen hedelmähapokkuutensa ansiosta Beldosso Lugana on poikkeuksellisen raikas ja eloisa suutuntumaltaan. Tämän Veneton viininviljelyalueelta, tarkemmin sanottuna Lugana DOC:sta, peräisin olevan nuorekkaan valkoviinin jälkimaku tekee lopulta vaikutuksen hyvällä jälkivaikutelmalla.
Masi Agricolan Beldosso Lugana -viinin viininvalmistus
Tasapainoinen Beldosso Lugana Italiasta on yhden lajikkeen viini, joka on valmistettu luonnonmukaisesti Trebbiano-rypäleestä. Kun rypäleet on korjattu käsin, ne kuljetetaan nopeasti viinitilalle. Siellä ne valitaan ja murskataan huolellisesti. Tämän jälkeen käyminen tapahtuu ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa säiliöissä ja pienissä puutynnyreissä valvotuissa lämpötiloissa. Tämän prosessin päätteeksi Beldosso Lugana kypsyy muutaman kuukauden tammitynnyreissä.
Suositus Masi Agricola Beldosso Lugana -viinilleMasi Agricola Beldosso Lugana
Tämä Italiasta peräisin oleva valkoviini nautitaan parhaiten jäähdytettynä 8 - 10°C:ssa. Se sopii täydellisesti spagetin seuraksi kapriksella ja tomaattikastikkeella, kookos- ja limettikala-currylle tai perunapannulle lohen kanssa.