🍷 G.D. Vajran Albe Barolo esittelee voimakkaan tyylin ja monimutkaisia aromeja, jotka ovat muotoutuneet 30 kuukauden kypsymisen aikana slavoilaisessa tammessa
🍽️ Täydellinen paistettujen vasikanmaksojen tai hanhenrinnan kanssa, tämä elegantti punaviini yhdistyy erinomaisesti voimakkaisiin ruokiin
🌿 Valmistettu erittäin arvostetusta Nebbiolo-rypälelajikkeesta, tämä Barolo on todellinen mestariteos Piemonteista
pakkaus!
Lisätietoja Albe Barolo DOCG - G.D. Vajra
G.D. Vajran kynästä peräisin oleva voimakas Albe Barolo hohtavat lasissa tiheän rubiininpunaisen värin. Tämä G.D. Vajra -punaviini esittelee tuoksussa kaikenlaisia karhunvatukoita, mustaherukoita, laventelia, mulperinmarjoja ja mustikoita. Ikään kuin tämä ei olisi jo vaikuttavaa, lisätään vielä piparkakkumaustetta, vaniljaa ja kaakaopapuja suurissa puutynnyreissä tapahtuneen kypsytyksen ansiosta.
G.D. Vajran Albe Barolo on juuri sopiva kaikille viinin ystäville, jotka haluavat mahdollisimman vähän jäännössokeria viinissään. Se ei kuitenkaan ole koskaan ankaraa tai haurasta, kuten viiniltä luonnollisesti voisi odottaa. Tämä samettinen punaviini on suutuntumaltaan täyteläinen ja monitahoinen. Tämän Piemonten viininviljelyalueelta, tarkemmin sanottuna Barolo DOCG:stä, peräisin olevan punaviinin jälkimaku on vaikuttava, ja jälkimaku on merkittävä.Vinification of the Albe Barolo from G.D. Vajra
Piemontesta peräisin olevan voimakkaan Albe Barolon perustana ovat Nebbiolo -rypälelajikkeen rypäleet. Täydellisen kypsinä Albe Barolon rypäleet korjataan yksinomaan käsin ilman karkeaa ja vähemmän valikoivaa sadonkorjuuta. Käsin korjatun sadon jälkeen rypäleet kuljetetaan nopeasti viinitilalle. Siellä ne valitaan ja murskataan huolellisesti. Tämän jälkeen käyminen tapahtuu suurissa tammitynnyreissä valvotuissa lämpötiloissa. Käymisen jälkeen viiniä kypsytetään 30 kuukautta slaavilaisissa tammitynnyreissä.
Viinisuositus G.D. Vajran Albe Barololle
Tämä italialainen punaviini nautitaan parhaiten 15-18°C:n lämpötilassa. Se sopii täydellisesti perunapannulle lohen kanssa, paahdetun vasikanmaksan kanssa omenoiden, sipulin ja balsamiviinietikkakastikkeen kera tai hanhenrinnan kanssa inkivääri-punakaalin ja majoran kanssa.