Toimitusaika n. 3-5 Työpäivinä
konsultointi!
Verpackung!
Stefano Accordinin Valpolicella Classico -viini on lasissa loistavan hohtavan rubiininpunainen. Tässä italialaisessa cuvéessa on lasissa ihanan ilmeikkäitä luumun, karhunvatukan, morellokirsikan ja mustakirsikan tuoksuja. Lisäksi siinä on vivahteita vaniljasta, mustasta teestä ja piparkakkumausteista.
Tämä Stefano Accordinin kuiva punaviini on juuri sopiva puristeille, jotka haluavat viinissään olevan 0,0 grammaa sokeria. Valpolicella Classico pääsee hyvin lähelle tätä, sillä se on viiniytetty vain 2,5 grammalla jäännössokeria. Kevytjalkainen ja moniulotteinen, silkkinen ja samettinen punaviini esittäytyy suutuntumalla. Vilkkaan hedelmähapokkuutensa ansiosta Valpolicella Classico on suutuntumaltaan poikkeuksellisen raikas ja eloisa. Jälkivaikutelmassa tämä Veneton viininviljelyalueelta peräisin oleva punaviini tekee vaikutuksen huomattavalla pituudellaan. Jälkivaikutelmassa on mustaherukan ja morellokirsikan vivahteita.
Stefano Accordini Valpolicella Classico -viinin valmistustapa
Tämä tyylikäs punaviini Italiasta on valmistettu rypälelajikkeista Corvina, Molinara ja Rondinella. Kun Valpolicella Classicon rypäleet ovat täydellisen kypsiä, ne kerätään yksinomaan käsin ilman karkeaa ja vähemmän valikoivaa sadonkorjuuta. Käsinkorjuun jälkeen rypäleet viedään nopeasti puristamoon. Siellä ne valitaan ja murskataan huolellisesti. Tämän jälkeen käyminen tapahtuu suurissa puissa valvotuissa lämpötiloissa. Kun käyminen on päättynyt, Valpolicella Classico kypsytetään useita kuukausia suurissa tammitynnyreissä.
Ruokasuositus Stefano Accordini Valpolicella Classico -viinille
Tämä Italiasta peräisin oleva punaviini nautitaan parhaiten 15-18 °C:n lämpötilassa. Se sopii erinomaisesti hedelmäisen endiivisalaatin, wokkivihannesten ja kalan kanssa tai lohen ja fenkolin kanssa valmistetun munakkaan seuraan.
- Lisää tuotteita osoitteesta Stefano Accordini