- Tämä eksklusiivinen punaviini sopii erinomaisesti spagettien kanssa kapris-tomaattikastiketta tai hanhenrintaa inkivääri-punakaalin ja oreganon kanssa
- Sen alkuperä Pfalzista tekee tästä viinistä tyypillisen edustajan vanhan maailman viineistä
- Tämä saksalainen punaviini soveltuu erinomaisesti
pakkaus!
Lisätietoja Sankt Paul Pinot Noir - Weingut Friedrich Becker
Lasissa Sankt Paul Pinot Noir, jonka on luonut Friedrich Becker -viinitalo, esittelee kirkkaan vaaleanpunaisen värin. Viinilasissa, joka on hieman vinossa, paljastuu reunoilla viehättävä granaatinpunainen sävy. Kun viinilasia heilutetaan, tässä punaviinissä aistii täydellisen tasapainon, sillä se ei osoittaudu lasin seinillä vedeksi, siirapiksi tai likööriksi. Sankt Paul Pinot Noir’n ensimmäinen tuoksu hellii makuhermoja mulberrilla, mustikoilla ja mustaherukoilla. Hedelmällisiin komponentteihin kuuluu tammikypsennyksen sävyjä, kuten entistä hedelmäisempiä balsamimaisia vivahteita.
Friedrich Beckerin Sankt Paul Pinot Noir hurmaa elegantilla kuivalta makuprofiililtaan. Se pullotettiin vain 0,2 grammaa jäännösalkoholia. Kuten luonnollisesti voisi odottaa ikoni-viinisegmentissä, tämä saksalainen viini viehättää koko kuivuudestaan huolimatta hienolla tasapainollaan. Erinomainen maku ei välttämättä tarvitse sokeria. Suussa tämä tasapainoinen punaviini esittelee ihanaa tiheyttä. Sen elinvoimainen hedelmähappo paljastaa Sankt Paul Pinot Noir’n suussa vaikuttavan raikkaana ja elävänä. Jälkimakuna tämä hyvin ikääntymiskelpoiseksi arvioitu punaviini Pfalzin viinialueelta hurmaa lopuksi vaikuttavalla pituudellaan. Jälleen maistuvat vivahteet mustikasta ja mustaherukasta. Jälkimakuun liittyy lisäksi mineraalisia nuotteja saven ja savikiven valtaamilta alueilta.
Sankt Paul Pinot Noir’n vinifikaatio Friedrich Becker -viinitalolta
Tämä tasapainoinen punaviini Saksasta valmistetaan Pinot Noir -rypäleistä. Rypäleet kasvavat optimaalisissa olosuhteissa Pfalzissa. Vines kaivavat juurensa syvälle savea, kalkkikiveä ja savimaata. Sankt Paul Pinot Noir on aito vanhan maailman viini, ja tämä saksalainen viini säteilee poikkeuksellista eurooppalaista viehätysvoimaa, joka selkeästi korostaa vanhan maailman viinien menestystä. Näiden Saksan punaviinien rypäleet kerätään käsin vain optimaalisessa kypsymisvaiheessa. Viininkorjuun jälkeen rypäleet kuljetetaan nopeasti kellariin. Siellä ne lajittellaan ja käsitellään varovasti. Tämän jälkeen käyminen tapahtuu pienessä puutynnyrissä kontrolloiduissa lämpötiloissa. Käymisen jälkeen seuraa 18 kuukauden kypsytys tammitynnyreissä.
Ruokasuositus Friedrich Beckerin Sankt Paul Pinot Noir -viinille
Tätä saksalaista punaviiniä on paras nauttia 15 - 18°C:n lämpötilassa. Se sopii täydellisesti seuraksi ossobuccolle, purjotortillalle tai kaalikääryleille.
- Lisää tuotteita osoitteesta Weingut Friedrich Becker