🍷 L'Antesi Salice Salentino Riserva hurmaa elegantilla, kuivan makumaailmalla ja kypsyy 12 kuukautta arvokkaissa ranskalaisista tammista valmistetuissa baarikeissa
🍽️ Täydellinen ankka-rinnan kanssa inkivääri-punakaalin tai herkullisen Boeuf Bourguignonin kera tekee jokaisesta erityisestä tilaisuudesta unohtumatonta
🌿 Tämä punaviini, valmistettu tyypillisistä Malvasia Nera- ja Negroamaro-rypäleistä aurinkoisesta Apulian viinialueelta, hurmaa monimutkaisella aromikkuudellaan
pakkaus!
Lisätietoja Salice Salentino Riserva - L'Antesi
Apulian viininviljelyalueelta peräisin oleva tynnyrissä kypsytetty Salice Salentino Riserva on lasissa tiheän purppuranpunainen, rubiininpunainen. Hieman vinossa pidettynä punaviinilasi paljastaa reunoiltaan viehättävän granaatinpunaisen värin. Tämä italialainen cuvée paljastaa lasissa ihanan ilmeikkäitä rommipadan, metsähedelmähillon, mulperinmarjojen ja mustikan tuoksuja. Siinä on myös vivahteita itämaisista mausteista, vaniljasta ja mustasta teestä.
Tämä viini tekee vaikutuksen tyylikkään kuivalla maullaan. Se on pullotettu 4,1 grammalla jäännössokeria. Kuten laatuviinien valikoimaan kuuluvalta viiniltä voi odottaa, tämä italialainen ilahduttaa luonnollisesti hienoimmalla tasapainolla kuivuudestaan huolimatta. Maku ei välttämättä tarvitse sokeria. Tämä samettinen ja tiivis punaviini on suutuntumaltaan täyteläinen ja monitahoinen. Maltillisen hedelmähapokkuuden ansiosta Salice Salentino Riserva imartelee suutuntumaa pehmeällä tuntumalla, josta ei puutu mehukasta eloisuutta. Jälkivaikutelmassa tämä Apulian viininviljelyalueelta peräisin oleva kypsä punaviini tekee lopulta vaikutuksen huomattavalla pituudellaan. Siinä on jälleen vivahteita Mon Cherin kirsikasta ja metsähedelmähillosta.
Vinification of the Salice Salentino Riserva from L'Antesi
Italian voimakas Salice Salentino Riserva on Malvasia Nera- ja Negroamaro-rypäleistä valmistettu cuvée. Salice Salentino Riservan rypäleet korjataan yksinomaan käsin optimaalisen kypsyyden aikaan ilman karkeaa ja vähemmän valikoivaa sadonkorjuuta. Sadonkorjuun jälkeen rypäleet viedään välittömästi puristamoon. Siellä ne valitaan ja murskataan huolellisesti. Tämän jälkeen käyminen tapahtuu pienissä puisissa sammioissa valvotuissa lämpötiloissa. Käymistä seuraa 12 kuukauden kypsytys ranskalaisissa tammitynnyreissä.
Suositus L'Antesi Salice Salentino Riserva -viinille
Nauti tätä Italiasta peräisin olevaa punaviiniä 15 - 18°C:n lämpötilassa inkivääri-punakaalin ja majoraamin kera valmistetun hanhenrinnan, boeuf bourguignonin tai ossobucon seurana.
Suosittelemme tätä viiniä 15 - 18°C:n lämpötilassa.- Lisää tuotteita osoitteesta L'Antesi