saatavilla heti, toimitusaika noin 4-6 työpäivää.
konsultointi!
Verpackung!
L'Antesi Salice Salentino on ensiluokkainen punaviini. Se on väriltään ihanan kirkas, purppuranpunainen. Tuoksussa tämä L'Antesi-punaviini tuo esiin kaikenlaisia mulperinmarjoja, mustikoita, luumuja ja mustakirsikoita. Ikään kuin tämä ei olisi jo vaikuttavaa, kypsytys pienissä puutynnyreissä lisää aromeita, kuten kaakaopapuja, piparkakkumaustetta ja kanelia.
Tämä L'Antesin kuiva punaviini sopii erinomaisesti niille, jotka haluavat viinissään olevan 0,0 grammaa jäännössokeria. Salice Salentino pääsee jo hyvin lähelle tätä, sillä se on viiniytetty vain 3,9 grammalla jäännössokeria. Kielellä tälle kevytjalkaiselle punaviinille on ominaista uskomattoman tiivis rakenne. Tiiviin hedelmähapokkuutensa ansiosta Salice Salentino on vaikuttavan raikas ja eloisa maku. Apulian viininviljelyalueelta peräisin olevan punaviinin jälkimaku tekee vaikutuksen huomattavalla pituudellaan. Jälleen kerran esiin nousee luumun ja damsonin vivahteita.
L'Antesi Salice Salentino -viinin valmistustapa
Malvasia Nera- ja Negroamaro-rypäleet ovat L'Antesin ensiluokkaisen ja ihanan tyylikkään Cuvée Salice Salentino -viinin perustana. Salice Salentinon rypäleet korjataan täydellisen kypsinä yksinomaan käsin ilman karkeaa ja vähemmän valikoivaa sadonkorjuuta. Sadonkorjuun jälkeen rypäleet viedään välittömästi viinitilalle. Siellä ne valitaan ja lajitellaan huolellisesti. Tämän jälkeen käyminen tapahtuu pienissä puissa valvotuissa lämpötiloissa. Käymisen jälkeen Salice Salentino kypsytetään vielä 6 kuukautta tammitynnyreissä.
Ruokasuositus L'Antesi Salice Salentino -viinille
Tämä Italiasta peräisin oleva punaviini nautitaan parhaiten 15-18 °C:n lämpötilassa. Se sopii täydellisesti paahdetun vasikanmaksan, omenoiden, sipulin ja balsamiviinietikkakastikkeen kanssa, hanhenrinnan, punakaalin ja majoran kanssa tai osso bucon kanssa.
- Lisää tuotteita osoitteesta L'Antesi