🍷 Saint-Joseph La Croix des Vignes -punaviini paljastaa vaikuttavan tiheyden ja elegantin rakenteen, jossa on aromia luumusta ja mustikoista
🍽️ Ihanteellinen paistetuista vasikanmaksasta tai haudutetusta Boeuf Bourguignonista, se lisää aterioihisi ripauksen ranskalaista hienostuneisuutta
🌍 Valmistettu Paul Jaboulet Aînén toimesta tunnetusta Syrah-rypäleestä, tämä viini näyttää Rhône-laakson poikkeuksellisen persoonallisuuden
pakkaus!
Lisätietoja Saint-Joseph La Croix des Vignes Red AOC - Paul Jaboulet Aîné
Saint-Joseph La Croix des Vignes Red Paul Jaboulet Aîné Rhône-laaksosta paljastaa pyöristettynä lasissa tiheän, purppuranvärisen värin. Kun viinilasia pyöritetään, paljastaa tämä punaviini korkean tiheyden ja täyteläisyyden, mikä ilmenee vahvoina kirkkoikkunoina lasin reunalla. Punaviinilasissa kaadettuna tämä Vanhan maailman punaviini tarjoaa herkullisesti voimakkaita aromeja luumusta ja karhunvatusta, joita täydentävät muut hedelmäiset vivahteet.
Kielellä Saint-Joseph La Croix des Vignes Red Paul Jaboulet Aîné avautuu ihanan kuivana, karheana ja aromikkaana. Voimakkaasti ja moniulotteisesti tämä tiheä punaviini esittäytyy kielellä. Jälkimaun osalta tämä hyvin ikääntyvä viini Rhône-laaksosta viehättää lopulta huomattavalla pituudellaan. Näkyville tulevat jälleen viittaukset karhunvatukseen ja luumuun.
Vinifikaatio Saint-Joseph La Croix des Vignes Red Paul Jaboulet Aîné
Tämä voimakas punaviini Ranskasta valmistetaan Syrah-rypäleestä. Saint-Joseph La Croix des Vignes Red on Vanhan maailman viini parhaimmillaan, sillä tämä ranskalainen huokuu ainutlaatuista eurooppalaista viehätysvoimaa, joka selvästi korostaa Vanhan maailman viinien menestystä. Käsin kerätyt viinirypäleet viedään välittömästi puristamoon. Tässä ne valitaan huolellisesti ja murskataan varovasti. Tämän jälkeen käyminen tapahtuu ruostumattomassa teräksessä kontrolloiduissa lämpötiloissa. Käymisen jälkeen seuraa kypsytys muutaman kuukauden ajan hieno- ja leesin päällä, ennen kuin viini lopulta pullotetaan.
Ruokasuositus Paul Jaboulet Aîné Saint-Joseph La Croix des Vignes Redille
Nauttikaa tätä punaviiniä Ranskasta mieluiten lämpötilassa 15 - 18 °C seurana paistetun vasikanmaksan, omenien, sipulien ja balsamiviinietikkakastikkeen, ankanrinnan sokeriherneiden tai Boeuf Bourguignonin kanssa.
- Lisää tuotteita osoitteesta Paul Jaboulet Aîné