🌹 Rosé Cerasuolo d'Abruzzo viehittää voimakkaan kirkkaan vaaleanpunaisella värillään ja on ihanan kuiva tyyliltään
🍽️ Nauttikaa tätä eleganttia rosé-viiniä täydellisesti viilennettynä herkullisen purjokeiton tai murean turskan kanssa, joka on tarjoiltu kurkku-sinappi-vihannesten kera
🌍 Valmistettu ensiluokkaisista Montepulciano-rypäleistä, viinitarhat kukoistavat Abruzzon mineraalipitoisilla mailla, joka on paratiisi viinin ystäville
pakkaus!
Lisätietoja Rosé Cerasuolo d'Abruzzo DOC - Talamonti
Lasissa Talamontin Rosé Cerasuolo d'Abruzzo -viini on kirkkaan ja intensiivisen ruusunpunainen. Talamonti Rosé Cerasuolo d'Abruzzo on väriltään ihanan kuiva. Tämä roséviini ei ole missään vaiheessa karkeaa tai ankaraa, kuten ylemmän hintaluokan viiniltä voisi odottaa. Maussa tälle tasapainoiselle roséviinille on ominaista uskomattoman kevyt rakenne. Kohtuullisen hedelmähappoisuuden ansiosta Cerasuolo d'Abruzzon rosé maistuu suutuntumalle samettisen pehmeältä, mutta ei kuitenkaan raikkaalta. Tämän Abruzzon viininviljelyalueelta, tarkemmin sanottuna Cerasuolo d'Abruzzo DOC -viininviljelyalueelta, peräisin olevan nuorekkaan roséviinin jälkimaku on valloittava ja hyvä jälkivaikutelma. Jälkivaikutelmaa säestävät myös mineraaliset vivahteet, jotka johtuvat hiekka- ja kalkkikivien hallitsemasta maaperästä.
Talamonti Rosé Cerasuolo d'Abruzzo -viinin valmistusVinification of the Talamonti Rosé Cerasuolo d'Abruzzo
Tämä roséviini keskittyy selkeästi yhteen rypälelajikkeeseen, nimittäin Montepulcianoon. Tähän Talamontien poikkeuksellisen tasapainoiseen yhden lajikkeen viiniin on käytetty vain ensiluokkaisia rypäleitä. Rypäleet kasvavat Abruzzossa optimaalisissa olosuhteissa. Täällä viiniköynnökset kaivavat juurensa syvälle kalkkikivi- ja hiekkakivimaahan. Tämän Italiasta peräisin olevan roseeviinin rypäleet korjataan yksinomaan käsin, kun optimaalinen kypsyys on varmistettu. Sadonkorjuun jälkeen rypäleet kuljetetaan mahdollisimman nopeasti viinitilalle. Siellä ne lajitellaan ja murskataan huolellisesti. Tämän jälkeen käyminen tapahtuu ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa säiliöissä valvotuissa lämpötiloissa. Viininvalmistuksen jälkeen viiniä kypsytetään useiden kuukausien ajan hienolla sakan päällä, ennen kuin viini lopulta pullotetaan.
Ruokasuositus Talamontin Cerasuolo d'Abruzzo rosé -viinilleTämä Italiasta peräisin oleva roséviini on parasta nauttia 15-18°C:n lämpötilassa purjokeiton, turskan, kurkun ja sinappivihannesten kanssa tai rucolapenneen seurana.
Viimeinen viininvalmistus on hyvä.- Lisää tuotteita osoitteesta Talamonti