🍷 Erbalunan Rocche Dell'Annunziata Barolo DOCG hurmaa samettisella rakenteellaan ja vaikuttavalla kypsytyksellään tammitynnyreissä
🍽️ Nauttikaa tätä jalona juomana herkullisen turskan kanssa, joka on tarjottu kurkku-sinappi-vihanneksella, tai mehukkaan hanhenrinnan kanssa, joka on valmistettu inkiväärivuohenpunakaalin kanssa
🌿 Tämä Barolo, joka on valmistettu hienoista Nebbiolo-rypäleistä, ilmentää Piemonte-alueen aristokraattista perinnettä
pakkaus!
Lisätietoja Rocche Dell'Annunziata Barolo DOCG - Erbaluna
Erbaluna Rocche Dell'Annunziata Barolo on ensiluokkainen luomupunaviini. Sen väri on ihanan tiivis, rubiininpunainen. Reunoilla on myös värin siirtymistä granaatinpunaiseen. Viinilasia pyöritellessä tästä punaviinistä paljastuu korkea viskositeetti, joka näkyy lasin reunan kirsikkaikkunoissa. Maultaan Erbalunan Rocche Dell'Annunziata Barolo avautuu ihanan kuivana, ryhdikkäänä ja aromikkaana. Toiset viinit on merkitty kuiviksi, toiset todella ovat. Tämä punaviini kuuluu jälkimmäiseen ryhmään, sillä se on pullotettu vain 0,4 grammalla jäännössokeria. Maultaan tämän voimakkaan punaviinin rakenne on ihanan samettinen. Tasapainoisen hedelmähapokkuuden ansiosta Rocche Dell'Annunziata Barolo imartelee suutuntumaa pehmeällä tuntumalla ilman, että siitä puuttuu mehukasta eloisuutta. Tämän Piemonten viininviljelyalueelta, tarkemmin sanottuna Barolo DOCG:stä, peräisin olevan kypsän punaviinin jälkimaku tekee vaikutuksen merkittävällä jälkivaikutelmallaan.
Vinification of the Rocche Dell'Annunziata Barolo from Erbaluna
Voimakas Rocche Dell'Annunziata Barolo Italiasta on yhden lajikkeen viini, joka on valmistettu luonnonmukaisesti Nebbiolo-rypäleestä. Sadonkorjuun jälkeen rypäleet kuljetetaan nopeasti viinitilalle. Siellä ne lajitellaan ja murskataan huolellisesti. Tämän jälkeen käyminen tapahtuu suurissa tammitynnyreissä valvotuissa lämpötiloissa. Kun käyminen on päättynyt, voimakas Rocche Dell'Annunziata Barolo kypsytetään useita kuukausia tammitynnyreissä.
Suositus Erbalunan Rocche Dell'Annunziata Barololle
Tämä italialainen viini nautitaan parhaiten 15-18°C:n lämpötilassa. Se sopii erinomaisesti turskan seuraksi kurkun ja sinappivihannesten kanssa, perunapannulle lohen kanssa tai hanhenrinnalle inkivääri-punakaalin ja majoran kanssa.