🍷 Puntoeacapo Montebarello 155 Lambrusco Grasparossa Di Castelvetro viehättää eloisalla, kermaisella tyylillään ja pitkäkestoisella kuplinnallaan
🍽️ Ihanteellinen paistettu lohi inkivääripäärynän tai tuoreen parsasalaatin kanssa kvinoalla, tämä viini saa makunystyräsi tanssimaan
🇮🇹 Perinteikkäältä Emilia-Romagnan viljelyalueelta tuleva tämä puhtaan lajikkeen Lambrusco on La Pianan biologisesti valmistama ja tarjoaa unohtumatonta makuelämystä
Puntoeacapo Montebarello 155 Lambrusco Grasparossa Di Castelvetro - La Piana
pakkaus!
Lisätietoja Puntoeacapo Montebarello 155 Lambrusco Grasparossa Di Castelvetro - La Piana
Emilia-Romagnan La Pianasta peräisin oleva Puntoeacapo Montebarello 155 Lambrusco Grasparossa Di Castelvetro on lasissa kirkkaan vaalean punainen. Tämän kuohuviinin kuplat loistavat lasissa elinvoimaisina ja pitkäkestoisina. Tämän Emilia-Romagnan kuohuviinin tuoksu viettelee vadelman, mansikan ja karhunvatukan vivahteilla. Jos jäljitämme tuoksua pidemmälle, mukaan tulee mustakirsikka.
Kielellä tälle kevytjalkaiselle kuohuviinille on ominaista uskomattoman kevyt, kermainen ja raikas rakenne. Tämän Emilia-Romagnan viininviljelyalueelta peräisin olevan kuohuviinin jälkimaku vakuuttaa lopulta kauniilla jälkivaikutelmalla. Jälkivaikutelmaa säestävät myös kalkkikivi- ja savivaltaisen maaperän mineraaliset vivahteet.
Vinification of the Puntoeacapo Montebarello 155 Lambrusco Grasparossa Di Castelvetro by La Piana
Elämänmakuinen ja elegantti Puntoeacapo Montebarello 155 Lambrusco Grasparossa Di Castelvetro Italiasta on yhden viinitarhan viini, joka on viiniytetty luomuvinkeinä Lambrusco-rypäleestä. Rypäleet kasvavat optimaalisissa olosuhteissa Emilia-Romagnassa. Täällä viiniköynnökset kaivavat juurensa syvälle savi- ja kalkkikivipitoiseen maaperään. Käsinkorjuun jälkeen rypäleet tuodaan mahdollisimman nopeasti viinitilalle. Siellä ne lajitellaan ja puristetaan varovasti. Nyt seuraa perusviinien käyminen. Cuvéen kokoamisen jälkeen seuraa kypsytys Charmat-menetelmän mukaisesti. Tämän jälkeen La Piana Puntoeacapo Montebarello 155 Lambrusco Grasparossa Di Castelvetro kypsyy pullossa useita kuukausia ja lopulta puristetaan.
Servointiehdotukset La Pianan Puntoeacapo Montebarello 155 Lambrusco Grasparossa Di Castelvetro -kuohuviinille
Tämä Italiasta peräisin oleva kuohuviini nautitaan parhaiten hyvin jäähdytettynä 5-7 °C:n lämpötilassa. Se sopii erinomaisesti viinin seuraksi. Se sopii täydellisesti seurusteluviiniksi paistetulle kirjolohelle inkivääripäärynän kanssa, parsasalaatille kvinoan kanssa tai kookos-limetikkikala-currylle.
- Lisää tuotteita osoitteesta La Piana