konsultointi!
Verpackung!
Cecilia Berettan Freeda Rosé Trevenezie IGT esittelee itsensä lasissa hennon lohenpunaisena. Tämän roséviinin tuoksu hellii nenää vadelman ja hapankirsikan herkullisilla aromeilla, joissa on ripaus vihreää pippuria.
Ihana mineraalisuus ja raikkaus ilahduttavat makuaistia ja tekevät tästä viinistä ihanteellisen kumppanin lämpimille kesäpäiville.
Cecilia Beretta Freeda Rosé -viinin valmistustapa
Tämä cuvée on viiniytetty rypälelajikkeista Corvina, Cabernet Sauvignon ja Carmenère. Rypäleet kerättiin optimaaliseen kypsymisajankohtaan, minkä jälkeen niitä maseroitiin lyhyesti kuorissa värin täydellisen uuttamisen varmistamiseksi. Käyminen viileässä lämpötilassa säilyttää tämän rosén huomattavan tuoreuden.
Ruokasuositus Cecilia Beretta Freeda Rosé -viinille
Nauti tämä kuiva roséviini hummeririsoton, osterien tai grillatun meriahvenen kanssa.
- Lisää tuotteita osoitteesta Cecilia Beretta