🍷 Doppio Passo Primitivo di Manduria Riserva vaikuttaa tiheällä rubiininpunaisella värillä ja monimutkaisilla aromeilla mustikoista ja katkerasta suklaasta
🍽️ Nauti tätä eleganttia punaviiniä täydellisesti viilennettynä herkullisten ruokien, kuten vasikanrinnasta papujen ja tomaattien kanssa
🌍 Casa Vinicola Carlo Botterin valmistama tämä italialainen Primitivo tunnetusta Apulian alueesta näyttää täyden luonteenvoimansa
pakkaus!
Lisätietoja Doppio Passo Primitivo di Manduria Riserva - CVCB
CVCB Doppio Passo Primitivo di Manduria Riserva on ensiluokkainen Doppio Passo lasissa. Se paljastaa ihanan tiheän rubiininpunaisen värin. Tämä yhden lajikkeen italialainen viini paljastaa lasissa ihanan tuoksuisia karhunvatukan, morellokirsikan, mulperin ja luumun tuoksuja. Siinä on myös vivahteita tammesta, sikarilaatikosta ja tummasta suklaasta.
CVCB Doppio Passo Primitivo di Manduria Riserva on viinin ystäville ihanan kuiva. Tämä Doppio Passo ei ole koskaan karkea tai ankara, vaan pyöreä ja pehmeä. Tämä tiivis ja samettinen Doppio Passo on täyteläinen ja monitahoinen maku. Pirteän hedelmähapokkuutensa ansiosta Primitivo di Manduria Riserva on suutuntumaltaan vaikuttavan raikas ja eloisa. Tämän Apulian viininviljelyalueelta, tarkemmin sanottuna Brindisi DOC:sta, peräisin olevan hyvin kypsyneen Doppio Passon jälkimaku vakuuttaa lopulta huomattavalla jälkivaikutelmalla.Vinification of the Doppio Passo Primitivo di Manduria Riserva from CVCB
Tämä voimakas Doppio Passo Italiasta on valmistettu Primitivo-rypäleestä. Sadonkorjuun jälkeen rypäleet kuljetetaan mahdollisimman nopeasti puristamoon. Siellä ne valitaan ja murskataan huolellisesti. Tämän jälkeen käyminen tapahtuu valvotuissa lämpötiloissa. Käymistä seuraa kypsytys.
Ruokasuositus CVCB:n Doppio Passo Primitivo di Manduria Riserva -viinille
Tämä Italiasta peräisin oleva punaviini sopii parhaiten 15-18 °C:n lämpötilassa nautittavaksi purjokeiton, kaaliruladien tai keitetyn vasikanlihan, papujen ja tomaattien kanssa.
- Lisää tuotteita osoitteesta Casa Vinicola Carlo Botter