- Tämä valkoviini parhaista rypäleistä täydentää erinomaisesti ruokia kuten spagetteja kapristomaattikastikkeella tai purjosoppaa
- Käyttö ruostumattomassa teräksessä tekee tästä italialaisesta valkoviinistä erityisen raikasta
- Tämä italialainen valkoviini sopii erinomaisesti harmoniseksi kesäviiniksi
Domus Giulii Falanghina - La Sibilla
pakkaus!
Lisätietoja Domus Giulii Falanghina - La Sibilla
La Sibillan tyylikäs Domus Giulii Falanghina tulee lasiin kirkkaan vaaleankeltaisena. Domus Giulii Falanghinan ensimmäinen tuoksu imartelee vihreän omenan, mirabellin ja kypsän omenan vivahteilla. Tuoksun hedelmäisten osien rinnalle nousevat minttu ja sitruunamelissa.
La Sibilla Domus Giulii Falanghina on ihanan kuiva. Tämä valkoviini ei koskaan vaikuta karkealta tai niukalta, kuten viiniltä voisi odottaa. Maussa tämän tasapainoisen valkoviinin rakenne on ihanan raikas ja lihaisa. Tämän Campanian viininviljelyalueelta peräisin olevan valkoviinin jälkimaku tekee lopulta vaikutuksen kauniilla jälkivaikutelmalla. Jälkivaikutelmaa säestävät myös mineraaliset vivahteet maaperästä, jota hallitsevat vulkaaninen kallio ja hiekka.
Vinification of the Domus Giulii Falanghina by La Sibilla
Tasapainoinen Domus Giulii Falanghina Italiasta on yhden viinitarhan viini, joka on viiniytetty Falanghina-rypäleestä. Campaniassa viiniköynnökset, joista tämän viinin rypäleet saadaan, kasvavat hiekka- ja tulivuoriperäisellä maaperällä. Sadonkorjuun jälkeen rypäleet viedään välittömästi puristamoon. Siellä ne lajitellaan ja murskataan huolellisesti. Tämän jälkeen käyminen tapahtuu ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa säiliöissä valvotuissa lämpötiloissa. Viiniytymisen jälkeen viiniä kypsytetään muutaman kuukauden ajan hienolla sakan päällä, ennen kuin viini lopulta pullotetaan.
Suositus Domus Giulii Falanghina by La Sibilla
Juo tämä Italiasta peräisin oleva valkoviini mieluiten hyvin jäähdytettynä 8-10°C:n lämpötilassa kaaliruladien, purjokeiton tai turskan kanssa kurkku-sinappivihannesten seurana.
- Lisää tuotteita osoitteesta La Sibilla