🍷 Ferruccio Deianan Ajana Rosso Isola dei Nuraghi IGT hurmaa voimakkaalla rakenteellaan ja elegantilla ranskalaisessa tammessa kypsytetyllä maullaan
🍽️ Nauti tätä aromaattista punaviiniä täydellisesti ankankoivien, vasikanfileen tai vihannes-couscousin kanssa ja koe kulinaarisia huippuhetkiä
🇮🇹 Viinirypäleet Carignano, Bovale ja Cannonau kasvavat lämpimällä Sardinian taivaalla ja antavat tälle viinille aitouden
pakkaus!
Lisätietoja Ajana Rosso Isola dei Nuraghi IGT - Ferruccio Deiana
Sardinialaisen Ferruccio Deianan Ajana Rosso Isola dei Nuraghi -viini paljastaa lasia pyöriteltäessä tiheän, rubiininpunaisen värin. Kun viinilasia kallistetaan hieman sivuttain, sen reunoilta paljastuu viehättävä granaatinpunainen väri. Kun lasia pyöräytetään, tämä punaviini paljastaa korkean viskositeetin, joka näkyy lasin reunalla olevissa lasimaalauksissa. Tuoksussa tämä Ferruccio Deiana -punaviini tuo esiin kaikenlaisia mustia kirsikoita, luumuja, morellokirsikoita, mulperinmarjoja ja mustaherukoita. Ikään kuin tämä ei olisi jo vaikuttavaa, kypsytys suurissa puutynnyreissä lisää vielä kaakaopapujen, tumman suklaan ja itämaisten mausteiden kaltaisia aromeja.
Makuaistissa Ferruccio Deianan Ajana Rosso Isola dei Nuraghi on miellyttävän aromaattinen, hedelmäinen ja tasapainoinen. Tämä tiivis punaviini on suutuntumaltaan täyteläinen ja monipuolinen. Jälkivaikutelmassa tämä Sardinian viininviljelyalueelta peräisin oleva viini, joka ikääntyy hyvin, ilahduttaa lopulta kauniilla pituudellaan. Jälleen kerran siinä on vivahteita morellokirsikasta ja damson-luumusta.
Vinification of the Ferruccio Deiana Ajana Rosso Isola dei Nuraghi
Ferruccio Deianan ensiluokkaisen ja ihanan voimakkaan Ajana Rosso Isola dei Nuraghi -cuvéen perustana ovat Carignano-, Bovale- ja Cannonau-rypäleet. Ajana Rosso Isola dei Nuraghi on kauttaaltaan vanhan maailman viini, sillä tämä italialainen viini huokuu poikkeuksellista eurooppalaista charmia, joka korostaa selvästi vanhan maailman viinien menestystä. Carignano-, Bovale- ja Cannonau-rypäleiden kypsymiseen vaikuttaa merkittävästi myös se, että ne viihtyvät lämpimässä ilmastossa. Tämä johtaa muun muassa siihen, että rypäleet kypsyvät erityisen hyvin ja viinin alkoholipitoisuus on melko korkea. Kun rypäleet on korjattu käsin, ne kuljetetaan nopeasti viinitilalle. Siellä ne valitaan ja murskataan huolellisesti. Tämän jälkeen käyminen tapahtuu suurissa tammitynnyreissä valvotuissa lämpötiloissa. Tämän prosessin päätteeksi Ajana Rosso Isola dei Nuraghi kypsytetään ranskalaisissa tammitynnyreissä vielä 18 kuukautta.
Suositus Ferruccio Deiana Ajana Rosso Isola dei Nuraghi
Tämä Italiasta peräisin oleva punaviini sopii parhaiten 15-18°C:n lämpötilassa nautittavaksi ankanrinnan ja mangetoutin, keitetyn vasikanlihan papujen ja tomaattien kera tai kasvis-couscousin ja naudanlihapihvien kera.
Kaikki nämä viinit sopivat parhaiten 15-18°C:n lämpötilassa nautittaviksi.Palkinnot Ferruccio Deianan Ajana Rosso Isola dei Nuraghi -viinille
Tämä Sardiniasta peräisin oleva viini ei tee ainoastaan meihin vaikutusta, vaan myös tunnetut viinikriitikot ovat antaneet sille 90 pistettä ja enemmän. Vuosikerran 2016 arvosanat ovat seuraavat
- Decanter - 93 pistettä
- Bibenda (Duemilavini) - 4 rypäleestä
- Luca Maroni - 93 pistettä
- Lisää tuotteita osoitteesta Ferruccio Deiana