✨ Riviera demi sec Piper-Heidsieck ihastuttaa viehättävällä keveydellään ja hienolla, pitkäkestoisella kuplatuksellaan
🥗 Tämä exquisite samppanja viehättää erinomaisesti tuoreen vihannessalaatin tai herkullisen pastaruoan kanssa, jossa on makkarapullia
🍇 Valmistettu jaloista rypälelajikkeista Chardonnay, Pinot Meunier ja Pinot Noir, se kuvaa Euroopan vanhan maailman viehätysvoimaa
Toimitusaika n. 5-7 Työpäivinä
pakkaus!
Lisätietoja Riviera demi sec - Champagnes Piper-Heidsieck
Lasissa Riviera demi sec Piper-Heidsieck -talosta esittelee upeasti kimaltavan kultakeltaisen värin. Tämän samppanjan kuplinta näkyy lasissa äärimmäisen hienona, eleganttina ja pitkäkestoisena. Ensimmäisen pyöräytyksen jälkeen tämä kuohuviini erottuu kiehtovalla keveydellään, mikä saa sen sulavasti tanssimaan lasissa. Kuohuviinilasissa kaadettuna tämä vanhan maailman kuohuviini tarjoaa upeasti voimakkaita aromeja kypsästä päärynästä, nashi-päärynästä, omenasta ja persikasta, täydentävänä muiden hedelmäisten vivahteiden kanssa.
Riviera demi sec voidaan luonnehtia poikkeuksellisen hedelmäiseksi ja samettiseksi, sillä se on valmistettu miellyttävän makealla makuprofiililla. Suussa tämän kevyesti askeltavan samppanjan rakenne on ihanan kevyt. Sen voimakkaan hedelmäisen hapokkuuden ansiosta Riviera demi sec kiehtoo makuhermoja unelmallisen raikkaana ja elinvoimaisena. Loppumaussa tämä Champagne-alueen samppanja ilahduttaa lopulta hyvällä pituudellaan. Uudelleen nousee esille vivahteita omenasta ja kypsästä päärynästä.
Piper-Heidsieck Riviera demi sec:n vinifikaatio
Riviera demi sec:n elegantti perusta Champagne-alueelta koostuu rypäleistä, jotka on valmistettu Chardonnay-, Pinot Meunier- ja Pinot Noir -lajikkeista. Riviera demi sec on todella vanhan maailman viini, sillä tämä ranskalainen viehättää poikkeuksaisella eurooppalaisella viehätysvoimallaan, joka selvästi korostaa vanhan maailman viinien menestystä. Sadonkorjuun jälkeen rypäleet viedään nopeasti puristamoon. Siellä ne lajitellaan ja avataan hellävaraisesti. Seuraavaksi tapahtuu perustäytteiden käymisprosessi. Samppanjan kokoamisen jälkeen seuraa lisäkypsennys Méthode Champenoise -menetelmällä. Tämän jälkeen Piper-Heidsieck Riviera demi sec kypsyy pullossa useiden kuukausien ajan ja lopuksi se degorgeerataan.
Ruokasuositus Piper-Heidsieck Riviera demi sec:lle
Tätä ranskalaista kuohuviiniä tulisi nauttia parhaiten erittäin hyvin jäähdytettynä 5 - 7°C:ssa. Se sopii täydellisesti seurusteluviiniksi punajuurisalaatin, kasvishöystön pestolla tai makkarapullien kanssa tarjoiltavien pastaruokien kaveriksi.
- Lisää tuotteita osoitteesta Champagnes Piper-Heidsieck