🍷 Luna Argenta Primitivo Puglia IGT hurmaa samettisella rakenteellaan ja tyylikkäällä kypsytyksellään ruostumattomassa terästankissa
🍽️ Nauttikaa siitä herkullisten paistettujen vuohenjuusto-pakettien tai sitruuna-chili-kana-bulgurin kanssa
🌍 Tämä hieno punaviini tulee huippuluokan viinialueelta Apuliasta ja se on valmistettu laadukkaista Primitivo-rypäleistä
pakkaus!
Lisätietoja Primitivo Puglia IGT - Luna Argenta
Luna Argenta Primitivo Puglia on ensiluokkainen punaviini lasissa. Sen väri on ihanan kirkas, rubiininpunainen. Lasissa tämä Luna Argentan punaviini paljastaa mulperin, mustikan, karhunvatukan ja mustaherukan aromeja, joita täydentävät vanilja, tumma suklaa ja piparkakkumauste. Elegantti Luna Argenta Primitivo Puglia -viini on suutuntumaltaan uskomattoman hedelmäinen, mikä johtuu luonnollisesti sen makeasta jäännösprofiilista. Tämän tasapainoisen punaviinin suutuntumassa on uskomattoman samettinen rakenne. Pirteän hedelmäisen hapokkuutensa ansiosta Primitivo Puglia on suutuntumaltaan poikkeuksellisen raikas ja eloisa. Apulian viininviljelyalueelta peräisin oleva nuorekas punaviini tekee viimein vaikutuksen huomattavalla pituudellaan. Jälleen kerran siinä on vivahteita karhunvatukasta ja mustaherukasta.
Vinification of the Luna Argenta Primitivo Puglia
Apuliasta peräisin olevan tasapainoisen Primitivo Puglian perustana ovat Primitivo-rypälelajikkeen rypäleet. Käsin kerätyt rypäleet kuljetetaan mahdollisimman nopeasti puristamoon. Siellä ne valitaan ja murskataan huolellisesti. Tämän jälkeen käyminen tapahtuu ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa säiliöissä valvotuissa lämpötiloissa. Viininvalmistuksen jälkeen viiniä kypsytetään useiden kuukausien ajan hienolla sakan päällä, ennen kuin viini lopulta poistetaan. Kun viini on valmis, Primitivo Puglia harmonisoidaan huolellisesti.
Ruokasuositus Luna Argentan Primitivo Puglialle
Tämä Italiasta peräisin oleva punaviini nautitaan parhaiten 15-18 °C:n lämpötilassa. Se sopii täydellisesti paistettujen lammasjuustopakettien, couscousilla ja aprikooseilla täytettyjen punasipulien tai sitruuna-chilillä täytetyn broilerin ja bulgurin kanssa.