🍷 Perlato del Bosco Toscana Sangiovese viehättää elegantilla ja joustavalla tekstuurillaan
🍽️ Ihanteellinen hienolle vasikanfileelle tai hienostuneelle pinaattivuokalle mantelien kanssa
🌿 Valmistettu Tua Ritalta, tämä puhdas Sangiovese edustaa Toscanan essentiaa
pakkaus!
Lisätietoja Perlato del Bosco Toscana Sangiovese IGT - Tua Rita
Toscanan viininviljelyalueelta peräisin oleva Perlato del Bosco Rosso Toscana Rosso on lasissa kirkkaan rubiininpunainen. Tämän Toscanan punaviinin tuoksu tekee vaikutuksen violetin, vadelman ja hapankirsikan aromeilla. Jos jäljitämme makuja pidemmälle, mukaan tulevat metsänpohja ja balsamiviinietikka.
Tua Rita Perlato del Bosco Rosso Toscana Rosso on miellyttävän kuiva. Tämä punaviini ei ole koskaan karkea tai ankara, vaan pyöreä ja pehmeä. Maultaan tälle tasapainoiselle punaviinille on ominaista uskomattoman silkkinen ja lihaisa rakenne. Perlato del Bosco Rosso Toscana Rosso on elinvoimaisen hedelmähapokkuutensa ansiosta poikkeuksellisen raikas ja eloisa suutuntumaltaan. Tämän Toscanan viininviljelyalueelta peräisin olevan punaviinin jälkimaku on vaikuttava, ja siinä on kaunis jälkimaku.
Vinification of the Perlato del Bosco Rosso Toscana Rosso from Tua Rita
Tua Ritan tasapainoinen Perlato del Bosco Rosso Toscana Rosso Italiasta on Sangiovese-rypäleestä valmistettu yhden lajikkeen viini. Rypäleiden sadonkorjuun jälkeen rypäleet kuljetetaan nopeasti viinitilalle. Siellä ne lajitellaan ja murskataan huolellisesti. Tämän jälkeen käyminen tapahtuu ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa säiliöissä valvotuissa lämpötiloissa. Käymisen päätyttyä Perlato del Bosco Rosso Toscana Rosso saa jatkaa harmonisoitumistaan hienossa sakan päällä useita kuukausia.
Suositus Tua Rita Perlato del Bosco Rosso Toscana Rossolle
Tuota tätä Italiasta peräisin olevaa punaviiniä nautitaan mieluiten 15-18°C:n lämpötilassa keitetyn vasikanlihan, papujen ja tomaattien kanssa, kurpitsapadan tai pinaattigratiinin manteleiden kera.