🍷 Novantaceppi Appassimento Puglia esittelee viehättävää tyyliään tiheällä koostumuksellaan ja monivivahteisilla kuivahedelmien ja mausteiden aromeilla
🍽️ Nauttikaa tätä erinomaista punaviiniä täydellisesti temperoituna paistettujen vasikanmaksapihvien tai herkullisten ankanrintojen kanssa, joissa on sokeriherneitä
🇮🇹 Tämä punaviini on peräisin tunnetulta Apulian viinialueelta ja yhdistää luonteenomaiset rypälelajikkeet Nero di Troia ja Primitivo
pakkaus!
Lisätietoja Novantaceppi Appassimento Puglia IGT - Latentia Winery
Apuliassa sijaitsevan Latentia Winery -viinitilan Novantaceppi Appassimento Puglia -viini on lasissa tiheän rubiininpunainen. Tämän Apulian punaviinin tuoksu lumoaa kuivattujen hedelmien, sultanoiden, luumujen ja hedelmäleivän tuoksuilla. Jos jäljitämme aromeja pidemmälle, mukaan tulevat musta tee, piparkakkumauste ja vanilja.
Makupuolella tämän voimakkaan punaviinin rakenne on ihanan tiivis. Novantaceppi Appassimento Puglia on suutuntumaltaan poikkeuksellisen raikas ja eloisa korostuneen hedelmähapokkuutensa ansiosta. Jälkivaikutelmassa tämä nuorekas punaviini Apulian viininviljelyalueelta tekee lopulta vaikutuksen huomattavalla pituudellaan. Siinä on jälleen kerran luumun ja kuivattujen hedelmien vivahteita.
Vinification of the Novantaceppi Appassimento Puglia from Latentia Winery
Voimakas Novantaceppi Appassimento Puglia Italiasta on Nero di Troia- ja Primitivo-rypäleistä valmistettu cuvée. Rypäleiden sadonkorjuun jälkeen rypäleet kuljetetaan mahdollisimman nopeasti viinitilalle. Siellä ne valitaan ja murskataan huolellisesti. Tämän jälkeen käyminen tapahtuu ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa säiliöissä valvotuissa lämpötiloissa. Käymisen päätyttyä Novantaceppi Appassimento Puglia -viinin annetaan harmonisoitua muutaman kuukauden ajan hienolla sakan päällä. Kun viini on valmis, Novantaceppi Appassimento Puglia harmonisoidaan huolellisesti.
Ruokasuositus Latentia Winery Novantaceppi Appassimento Puglia -viinille
Tämä Italiasta peräisin oleva punaviini on parasta nauttia 15 - 18 °C:n lämpötilassa omenoiden, sipulin ja balsamiviinietikkakastikkeen kera paistetun vasikanmaksan, ankanrinnan mangetout- tai hanhenrinnan inkivääri-punakaalin ja majoran kanssa.
- Lisää tuotteita osoitteesta Latentia Winery