- Tämä punaviini Negroamaro-rypäleistä sopii erinomaisesti lampaanragoun kanssa, jossa on kikherneitä ja kuivattuja viikunoita, tai hanhenrinnan kanssa inkiväärikaalin ja oreganon kera
- Käyminen ruostumattomassa terästankissa tekee tästä punaviinistä erityisen monimutkaisen
- Ihana punaviini, täydellinen muun muassa romanttiseen illalliseen
Negroamaro Salento Rosato Cavarletta - Petrelli
pakkaus!
Lisätietoja Negroamaro Salento Rosato Cavarletta - Petrelli
Lasissa Petrellin Negroamaro Salento Rosato Cavarletta -viini on väriltään kirkkaan violetti. Tuoksussa tämä Petrellin punaviini paljastaa kaikenlaisia vadelmia.
Petrelli Negroamaro Salento Rosato Cavarletta on ihanan kuiva. Tämä punaviini ei ole koskaan karkea tai niukka, vaan pyöreä ja pehmeä. Maussa tämän tasapainoisen punaviinin rakenne on ihanan kevyt, raikas ja silkkinen. Jälkimaussa tämä Apulian viininviljelyalueelta peräisin oleva viini ilahduttaa kauniilla pituudellaan. Jälleen kerran esiin nousee vadelmaisia vivahteita.
Vinification of the Petrelli Negroamaro Salento Rosato Cavarletta
Tämä tasapainoinen punaviini Italiasta on valmistettu Negroamaro-rypäleestä. Rypäleiden sadonkorjuun jälkeen rypäleet viedään välittömästi puristamoon. Siellä ne valitaan ja pilkotaan huolellisesti. Tämän jälkeen käyminen tapahtuu ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa säiliöissä valvotuissa lämpötiloissa. Käymisen päätyttyä Negroamaro Salento Rosato Cavarletta -viinirypäleen annetaan harmonisoitua hienossa sakassa 4 kuukauden ajan.
Petrelli Negroamaro Salento Rosato Cavarletta -viinin tarjoiluehdotukset
Tämä italialainen punaviini nautitaan parhaiten 15-18 °C:n lämpötilassa. Se sopii erinomaisesti vasikanlihan kinkun, papujen ja tomaattien kanssa, ankanrinnan ja sokerihernesten kanssa tai täytettyjen paprikoiden seuraksi
.- Lisää tuotteita osoitteesta Petrelli