🍷 Mediterranée Rouge vakuuttaa silkkisellä rakenteellaan ja marjaisalla hedelmäisyydellään metsän hedelmiä ja mausteita.
🍽️ Nauti tätä punaviiniä ihanteellisesti vasikanfileen, ossobuco'n tai punaviinissä haudutetun kanan kanssa.
🌿 Tämä voimakas viini, joka on valmistettu huolella valituista Grenache- ja Syrah-rypäleistä, esittäytyy viehättävästä maakunnasta.
pakkaus!
Lisätietoja Mediterranée Rouge - Domaine Terrebonne
Väli-Amerikanalainen punaviini Provence-viinialueelta esittäytyy lasissa tiheässä purppuranpunaisessa värissä. Punaviinilasiin kaadettuna tämä ranskalainen punaviini tarjoaa upeita nuorekkaita aromeja metsämansikkahillosta, Mon Cheri-kirsikasta, mustaherukasta ja mulberrista, täydentäen makua mustalla teellä, vaniljalla ja piparkakkumausteilla.
Kitalaakso alkaa Mediterranée Rouge -viini Domaine Terrebonne -tilalta miellyttävän aromaattisena, hedelmäisenä ja tasapainoisena. Kielellä tämä voimakas punaviini erottuu äärimmäisen samettisella rakenteellaan. Tämän nuorekkaiden punaviinien finaali Provençen viinialueelta vakuuttaa lopuksi hyvällä jälkimaullaan.
Mediterranée Rouge -viinin valmistus Domaine Terrebonnestä
Tämä voimakas punaviini Ranskasta valmistetaan Grenache- ja Syrah-rypäleistä. Optimaalisen kypsyyden hetkellä rypäleet kerätään Mediterranée Rouge -viiniä varten erityisen nopeasti ja mahdollisimman viileään vuorokauden aikaan säilyttääkseen their aromit. Käsin kerättyjen rypäleiden täytyy päästä mahdollisimman nopeasti kellariin. Siellä ne lajittelun jälkeen käsitellään hellävaraisesti. Seuraavaksi tapahtuu käyminen ruostumattomassa terästankissa kontrolloiduissa lämpötiloissa. Viininvalmistuksen jälkeen rypäleitä kypsytetään useita kuukausia hienohiivassa ennen kuin viini lopulta kannetaan pois.
Ruokasuositus Domaine Terrebonne Mediterranée Rouge -viinille
Naudi tätä ranskalaista punaviiniä parhaiten lämpötilassa 15 - 18 °C kera vasikanpihvin papujen ja tomaattien, ossobuco-ruoan tai punaviinissä haudutetun kanan kanssa.
- Lisää tuotteita osoitteesta Les Grands Chais de France