Lisätietoja Le Sabbie dell'Etna Rosato DOC - Firriato
Lasissa Firriaton Le Sabbie dell'Etna Rosato -viini on kirkkaan rubiininpunainen. Tässä italialaisessa cuvéessa on lasissa ihanan monitahoisia karhunvatukan makuja. Siinä on myös suklaan ja vaniljan vivahteita.
Makuun Le Sabbie dell'Etna Rosato from Firriato avautuu ihanan aromaattisena, hedelmäisenä ja tasapainoisena. Tämän tasapainoisen punaviinin rakenne on ihanan tiivis suutuntumaltaan. Le Sabbie dell'Etna Rosato on eloisan hedelmähapokkuutensa ansiosta vaikuttavan raikas ja eloisa suutuntumaltaan. Jälkimaussa tämä Sisilian viininviljelyalueelta peräisin oleva nuorekas viini tekee lopulta vaikutuksen huomattavalla pituudellaan. Viinissä on jälleen vivahteita karhunvatukasta. Hiekan ja vulkaanisen kiven hallitseman maaperän mineraaliset vivahteet lisäävät jälkivaikutelmaa.
Vinification of the Firriato Le Sabbie dell'Etna RosatoSisilian tasapainoisen Le Sabbie dell'Etna Rosaton perustana ovat Nerello Cappuccio ja Nerello Mascalese -rypäleiden rypäleet. Rypäleet kasvavat optimaalisissa olosuhteissa Sisiliassa. Täällä viiniköynnökset kaivavat juurensa syvälle hiekasta ja vulkaanisesta kivestä koostuvaan maaperään. Sadonkorjuun jälkeen rypäleet kuljetetaan mahdollisimman nopeasti viinitilalle. Siellä ne lajitellaan ja hajotetaan huolellisesti. Tämän jälkeen käyminen tapahtuu pienissä puisissa sammioissa valvotuissa lämpötiloissa. Käymistä seuraa kypsytys hienolla sakan päällä useita kuukausia ennen viinin pullottamista.
Viiniparisuositus viinille Firriato Le Sabbie dell'Etna Rosato
Tämä italialainen viini nautitaan parhaiten 15-18 °C:n lämpötilassa. Se sopii täydellisesti kikhernecurryn, kaaliruladien tai makkaran kanssa tehtyjen makkaranäytteiden kanssa
.- Lisää tuotteita osoitteesta Firriato