♥ Tällä hetkellä 19 199 viinejä vain sinulle! ♥
Henkilökohtainen neuvo!
Turvallinen pakkaus!
Luotettava toimitus!
Lambrusco Grasparossa frizzante secco DOC - Cantina Puianello
16
Punkte
Jancis Robinson
Mustikka, Blackberry und Violetit

Lambrusco Grasparossa frizzante secco DOC - Cantina Puianello

Punaviini , Kuohuviini Lambrusco Italia Italia Emilia-Romagna (IT) Colli di Scandiano e di Canossa DOC (IT)
Kysymyksiä tuotteesta?
Tämä tuote on ostettavissa 6 -yksiköiden sarjoina.
Tilauksen enimmäismäärä on saavutettu, tilausmäärää mukautetaan automaattisesti.
Tilauksen vähimmäismäärää ei ole saavutettu, tilausmäärää mukautetaan automaattisesti.
Die Staffelung ist ungültig und wird automatisch angepasst.
6
12
18

saatavilla heti, toimitusaika noin 4-6 työpäivää.

Lambrusco Grasparossa frizzante secco DOC - Cantina Puianello
Henkilökohtainen <br />konsultointi!
Henkilökohtainen
konsultointi!
Henkilökohtainen <br />konsultointi!
Sichere
Verpackung!
Henkilökohtainen <br />konsultointi!
Luotettava
merenkulku
Lisätietoja

Der Lambrusco Grasparossa DOC von Cantina Puianello ist ein trockener Perlwein aus der Emilia Romagna. Er glänzt mit intensiver rubinroter Farbe und feiner Perlage im Glas, das Bukett duftet sehr fruchtig, mit Duftnoten von Veilchen, Sauerkirschen, herber Heidelbeere und Himbeeren. 

Am Gaumen präsentiert er sich trocken, vollmundig und geschmackvoll, weinig, mit leichten Tanninen, frisch und anregend. Der Abgang ist lang und harmonisch.

Vinifikation des Lambrusco Grasparossa frizzante secco von Cantina Puianello

Fü diesen spritzigen, trockenen italienischen Perlwein aus der Emilia-Romagna werden ausschliesslich Trauben der heimischen Rebsorte Lambrusco Grasparossa vinifiziert, die an den Hügeln im Anbaugebiet um Reggio Emilia, bei Scandiano und Canossa wachsen. Die Trauben mazerieren zwischen 48 und 72 Tagen auf den Schalen, um einen besseren Tanningehalt zu erhalten, gefolgt von der Gärung, der zweiten malolaktischen Gärung und dem Ausbau im Edelstahltank. Wenn er als Schaumwein vinifiziert wird, erfolgt die zweite Gärung mit der Methode Charmat. Der Lambrusco Grasparossa wird trocken ausgebaut.

Food pairing für den Lambrusco Grasparossa frizzante secco von Cantina Puianello

Wir empfehlen diesen fruchtigen, trockenen roten Perlwein aus der Emilia-Romagna zu regionaltypischen Speisen  wie Kürbistortelli, rohem Schinken, Gerichte mit Eiern und fritiertem Gemüse, Fleischgerichte mit Rind- oder Schweinefleisch. Servieren Sie ihn leicht gekühlt.

Tuotteen ominaisuudet
16
Punkte
Jancis Robinson
Tuotetyyppi:
Viinityyppi:
Punaviini , Kuohuviini
Viinityyppi:
Lambrusco
Viinin väri:
punainen
Maku:
kuiva - dry - sec
Tilaisuus ja teema:
Parvekeviini (myös terassi käy!) , Perhejuhla , Lahja hyville ystäville , Yllätyksen tuntijat
Vuosi:
NV
Kokonaishappopitoisuus noin g/l:
6,2
Jäännössokeri noin g/l:
9,0
Maa:
Italia
Viljelyalue:
Emilia-Romagna (IT)
Osa-alue:
Colli di Scandiano e di Canossa DOC (IT)
Rypälelajikkeet:
Cuvée:
yhden lajikkeen
Kypsyminen in:
Ruostumattomasta teräksestä valmistettu säiliö
Laajennuksen tiedot:
Ruostumattomasta teräksestä valmistettu säiliö
Laadun luokittelu ja predikaatit:
DOC Denominazione di origine controllata
Palkinnot:
Jancis Robinson - 16 Punkte
Sadonkorjuumenetelmä:
Käsin poimittu
Aromi:
Mustikka , Blackberry , Violetit
Jälkikaiunta / Finale:
pitkä
Tyyli:
Vanha maailma , klassinen , moderni
Optimaalinen tarjoilulämpötila (°C):
15 - 18
Ruokasuositukset:
Tummat astiat , Kevyitä ja runsaita ruokia , Mausteiset suolaiset ruoat
Lasisuositus:
Rotweinglas
Pullon koko litroina:
0,75
Pullon suunnittelu ja varusteet:
Burgundinpunainen pullo , taiteellinen , tyylikäs
Sulkutyyppi:
Korkki
Säilyvyysaika vuosina JG:
2
Alkoholi tilavuusprosentteina:
11,0
Allergeenit ja ainesosat:
sisältää sulfiitteja ja rikkidioksidia
Jakelija:
Cantina Sociale di Puianello e Coviolo s.c.a - Via C. Marx 19/A - 42020 Puianello di Quattro Castella (Reggio Emilia) - Italien
Item.-nr:
70125-IT-SW-LA-001
Bewertung schreiben
Arvostelut aktivoidaan vahvistuksen jälkeen.

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia.

NACH OBEN NACH OBEN
NACH OBEN