- Tämä roséviini parhaista rypäleistä sopii täydellisesti peruna-pannulle lohen tai purjosopan kanssa
- Sen alkuperä Sisiliasta tekee tästä viinistä tyypillisen edustajan vanhan maailman viineistä
- Ideaalinen roséviini, ensiluokkainen sopivana kesäviininä
Isola Rosato - Hibiscus
pakkaus!
Lisätietoja Isola Rosato - Hibiscus
Elikäs Isola Rosato by Hibiscus roiskuu lasiin kirkkaan rubiininpunaisena. Tuoksussa tämä Hibiscusin roséviini paljastaa kaikenlaisia vadelmia.
Makuun Isola Rosato by Hibiscus alkaa miellyttävän aromaattisesti, hedelmäisesti ja tasapainoisesti. Maultaan tämän tasapainoisen roséviinin rakenne on ihanan kevyt, raikas ja silkkinen. Tämän Sisilian viininviljelyalueelta, tarkemmin sanottuna Sicilia DOC:sta, peräisin olevan roséviinin jälkimaku vakuuttaa lopulta kauniilla jälkivaikutelmalla. Jälkivaikutelmaa säestävät myös mineraaliset vivahteet, jotka ovat peräisin vulkaanisten kivien hallitsemasta maaperästä.
Hibiscus Isola Rosaton viininvalmistus
Tämä tasapainoinen roséviini Italiasta on valmistettu Nero d'Avola- ja Syrah-rypäleistä. Sisiliassa tämän viinin rypäleitä tuottavat viiniköynnökset kasvavat vulkaanisen kallion maaperällä. Käsinkorjuun jälkeen rypäleet tuodaan nopeasti viinitilalle. Siellä ne valitaan ja murskataan huolellisesti. Tämän jälkeen käyminen tapahtuu ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa säiliöissä valvotuissa lämpötiloissa. Viiniytymisen jälkeen viiniä kypsytetään muutaman kuukauden ajan hienolla sakan päällä, ennen kuin viini lopulta pullotetaan.
Suositus Isola Rosato by Hibiscus
Tämä Italiasta peräisin oleva roséviini tarjoillaan mieluiten hyvin jäähdytettynä 8-10 °C:ssa lohen kanssa täytetyn perunapannun, couscousilla ja aprikooseilla täytetyn punasipulin tai paistettujen lammasjuustopakettien seurana.
- Lisää tuotteita osoitteesta Hibiscus