- Tämä punaviini Gaglioppo-rypäleistä täydentää erinomaisesti ruokia kuten punaviinissä haudutettua kanaa tai ankankoipia sokerherneiden kera
- Nauttijalle tämä viini Calabriasta esiintyy erityisen hienostuneena
- Ideaalinen punaviini, ensiluokkainen muun muassa ruoanlaittoon ystävien kanssa
Ciro' Rosato Bio - Scala Francesco
Diese Aktion läuft bis zum 02.06.2030 14:09.
pakkaus!
Lisätietoja Ciro' Rosato Bio - Scala Francesco
Scala Francescon tyylikäs Ciro' Rosato Bio virtaa lasiin kirkkaan rubiininpunaisena. Ciro' Rosato Bio -viinin ensimmäisessä tuoksussa on vadelmaa ja mansikkaa. Tuoksun hedelmäisiin vivahteisiin yhdistyvät vielä hedelmäisemmät balsamiset vivahteet.
Makupuolella Scala Francescon Ciro' Rosato Bio alkaa miellyttävän kuivana, ryhdikkäänä ja aromaattisena. Tasapainoinen ja moniulotteinen tämä raikas punaviini esittäytyy suutuntumalla. Tämän Calabrian viininviljelyalueelta, tarkemmin sanottuna Cirò DOC:sta, peräisin olevan punaviinin finaali tekee lopulta vaikutuksen huomattavalla jälkivaikutelmalla. Loppua säestävät myös savipitoisen maaperän mineraaliset vivahteet.
Vinification of the Scala Francesco Ciro' Rosato Bio
Tasapainoinen Ciro' Rosato Bio Italiasta on yhden lajikkeen viini, joka on valmistettu luonnonmukaisesti Gaglioppo-rypäleestä. Rypäleet kasvavat optimaalisissa olosuhteissa Calabriassa. Täällä viiniköynnökset kaivavat juurensa syvälle savimaahan. Kun rypäleet ovat täysin kypsiä, Ciro' Rosato Bio -viinin rypäleet korjataan yksinomaan käsin ilman karkeaa ja vaikeasti valikoivaa sadonkorjuukonetta. Sadonkorjuun jälkeen rypäleet kuljetetaan nopeinta reittiä puristamoon. Siellä ne valitaan ja murskataan huolellisesti. Tämän jälkeen käyminen tapahtuu ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa säiliöissä valvotuissa lämpötiloissa. Kun käyminen on päättynyt, Ciro' Rosato Bio -viini voi jatkaa harmonisoitumistaan hienolla sakan päällä 3 kuukauden ajan.
Servointiehdotukset Scala Francesco Ciro' Rosato Bio -viinille
Tämä italialainen punaviini nautitaan parhaiten 15-18 °C:n lämpötilassa. Se sopii täydellisesti paahdetun vasikanmaksan seuraksi omenoiden, sipulin ja balsamiviinietikkakastikkeen kera, ankanrinnan kanssa sokeriherneitä tai vasikanlihakärjen kanssa papuja ja tomaatteja
.- Lisää tuotteita osoitteesta Scala Francesco