saatavilla heti, toimitusaika noin 4-6 työpäivää.
konsultointi!
Verpackung!
Veneton viininviljelyalueelta peräisin oleva Bardolino Chiaretto ilmestyy lasiin loistavasti hohtavan mansikanvaaleanpunaisena. Lähemmin tarkasteltuna tunnistamme myös viehättäviä punakultaisia kohokohtia. Bardolino Chiaretton ensimmäinen tuoksu imartelee liljalla, syreenillä ja jasmiinilla. Tuoksun hedelmäisiin piirteisiin liittyy hedelmäisempiä balsamisia vivahteita.
Tämä italialainen viini ilahduttaa tyylikkään kuivalla maullaan, ja se on pullotettu vain 3 grammalla jäännössokeria. Kuten ylemmän hintaluokan viiniltä voi odottaa, tämä italialainen luonnollisesti hurmaa hienoimmalla tasapainolla kaikesta kuivuudestaan huolimatta. Maku ei välttämättä tarvitse paljon sokeria. Kielellä tälle kevytjalkaiselle roséviinille on ominaista uskomattoman kevyt ja silkkinen rakenne. Tiiviin hedelmähapokkuutensa ansiosta Bardolino Chiaretto on suutuntumaltaan poikkeuksellisen raikas ja eloisa. Jälkivaikutelmassa tämä Veneton viininviljelyalueelta peräisin oleva varastoitava roséviini ilahduttaa hyvällä pituudella. Jälleen kerran esiin nousee vivahteita morellokirsikasta ja luumusta.
Azienda Agricola Gorgo Bardolino Chiaretto -viinin valmistustapa
Tämä tyylikäs roséviini Italiasta on valmistettu rypälelajikkeista Corvina, Molinara ja Rondinella. Venetossa viiniköynnökset, joista tämän viinin rypäleet saadaan, kasvavat sedimentti- ja säätykallioperäisellä maaperällä. Bardolino Chiaretto on läpikotaisin vanhan maailman viini, sillä tämä italialainen henkii poikkeuksellista eurooppalaista charmia, joka korostaa selvästi vanhan maailman viinien menestystä. Sadonkorjuun jälkeen rypäleet viedään nopeasti viinitilalle. Siellä ne valitaan ja lajitellaan huolellisesti. Tämän jälkeen käyminen tapahtuu ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa säiliöissä valvotuissa lämpötiloissa. Käymisen jälkeen viiniä kypsytetään muutaman kuukauden ajan hienolla sakan päällä, ennen kuin se pullotetaan.
Ruokasuositus Azienda Agricola Gorgo Bardolino Chiaretto -viinille
Juo tämä Italiasta peräisin oleva roséviini parhaiten hyvin jäähdytettynä 8 - 10 °C:n lämpötilassa parsasalaatin ja kvinoan, wokkivihannesten ja kalan tai hedelmäisen endiivisalaatin seurana.
- Lisää tuotteita osoitteesta Azienda Agricola Gorgo