🍷 Tutustu Lorusso Michelin Soluno Primitivo Salento IGT:n voimakkaaseen tiheyteen, jonka elegantti kuivuus ja samettinen rakenne viehättää heti
🍽️ Nauti tätä herkkua punaviiniä täydellisesti mausteisten curryjen, ossobuon tai täytettyjen punasipulien kanssa unohtumatonta makuelämystä varten
🇮🇹 Soluno Primitivo hurmaa tyypillisillä aromeillaan auringonpaisteessa kasvavasta Apulian viinialueesta, täydellisesti valmistettuna parhaista Primitivo-rypäleistä
Soluno Primitivo Salento IGT in GP - Lorusso Michele
pakkaus!
Lisätietoja Soluno Primitivo Salento IGT in GP - Lorusso Michele
Kun pyöräytät lasia, tämä punaviini paljastaa suuren tiheyden ja täyteläisyyden, joka näkyy lasin reunassa olevissa lasimaalauksissa. Kaadettuna punaviinilasiin tämä Italiasta peräisin oleva punaviini paljastaa ihanan monitahoiset luumun, Nashi-päärynän, päärynän ja morellokirsikan maut, joita tynnyrissä kypsymisen myötävaikutuksella täydentävät kaneli, vanilja ja kaakaopapu.
Lorusso Michele Solone Primitivo Salento GP:ssä tekee vaikutuksen tyylikkään kuivalla maullaan. Se on pullotettu 19,1 grammalla jäännössokeria. Kuten tämän hintaluokan viiniltä voi odottaa, tämä italialainen viini ilahduttaa luonnollisesti hienoimmalla tasapainolla kuivuudestaan huolimatta. Maku ei välttämättä tarvitse paljon sokeria. GP:n Solone Primitivo Salento -viiniä voi perustellusti luonnehtia erityisen hedelmäiseksi ja samettiseksi, sillä se on viiniytetty ihanan makean makuprofiilin mukaisesti. Maultaan tämä voimakas punaviini on uskomattoman samettinen. Tasapainoisen hedelmähapokkuuden ansiosta Solone Primitivo Salento in GP imartelee suutuntumaa samettisen tuntuisesti ilman, että siitä puuttuu raikkautta. Tämän Apulian viininviljelyalueelta peräisin olevan nuorekkaan viinin jälkimaku on ihastuttavan pitkä. Siinä on jälleen kerran luumun ja omenan vivahteita.
Vinification of the Solone Primitivo Salento in GP by Lorusso Michele
Tämä punaviini keskittyy selkeästi yhteen rypälelajikkeeseen, nimittäin Primitivoon. Tätä Lorusso Michelen poikkeuksellisen voimakasta yhden lajikkeen viiniä varten kerättiin vain parhaat rypäleet. Sadonkorjuun jälkeen rypäleet viedään nopeasti puristamoon. Siellä ne lajitellaan ja murskataan huolellisesti. Tämän jälkeen käyminen tapahtuu suurissa tammitynnyreissä valvotuissa lämpötiloissa. Viininvalmistuksen jälkeen viiniä kypsytetään useiden kuukausien ajan hienolla sakan päällä, ennen kuin viini lopulta pullotetaan.
Viiniä kypsytetään useiden kuukausien ajan hienolla sakan päällä.
Ruokasuositus Lorusso Michele Solone Primitivo Salento GP:ssä
Tämä Italiasta peräisin oleva punaviini sopii parhaiten 15-18 °C:n lämpötilassa nautittavaksi suolaisten curryjen, lammasruokien, ossobucon tai couscousilla ja aprikooseilla täytettyjen punasipulien seuraksi.
- Lisää tuotteita osoitteesta Lorusso Michele