🍷 Le Piere Rosé I Magrediltä vakuuttaa elegantilla kuivuudellaan ja harmonisella tasapainollaan, joka vie viinin ystävien sydämiin
🍽️ Täydellisesti jäähdytettynä 8 - 10 °C:ssa tämä rosé sopii erinomaisesti herkullisten capers-tomaattikastikkeella maustettujen spagettien ja maukkaan kurpitsalaskiaisen seuraksi
🌍 Raboso- ja Refosco-rypäleistä Friuli-Venezia Giuliassa sijaitsevilla kalkkipitoisilla maaperillä valmistettu laatuviini tuo italialaista viinikulttuuria lasiisi
Toimitusaika n. 27-29 Työpäivinä
pakkaus!
Lisätietoja Le Piere Rosé - I Magredi
Lasissa I Magredin Le Piere Rosé on väriltään kirkkaan punainen. Tämä I Magredin roseeviini esittelee tuoksussa kaikenlaisia vadelmia, persikoita ja sitruunaa.
Tämä viini tekee vaikutuksen tyylikkään kuivalla maullaan. Se on pullotettu 3,4 grammalla jäännössokeria. Kyseessä on aito laatuviini, joka erottuu selvästi yksinkertaisemmista laaduista, joten kuivuudestaan huolimatta tämä italialainen ilahduttaa luonnollisesti hienoimmalla tasapainolla. Maku ei välttämättä tarvitse sokeria. Maussa tämän tasapainoisen roséviinin rakenne on ihanan kevyt ja raikas. Le Piere Rosé imartelee maltillisen hedelmähapokkuutensa ansiosta miellyttävällä tuntumalla suutuntumaa ilman, että siitä puuttuu mehukasta eloisuutta. Jälkivaikutelmassa tämä Friuli-Venezia Giulian viininviljelyalueelta peräisin oleva nuorekas roséviini ilahduttaa lopulta hyvällä pituudella. Siinä on jälleen kerran persikan ja sitruunan vivahteita. Jälkivaikutelmaan lisätään kalkkikivipitoisen maaperän mineraalisia sävyjä.Vinification of the Le Piere Rosé from I Magredi
Tämä tasapainoinen roséviini Italiasta on valmistettu Raboso- ja Refosco-rypäleistä. Rypäleet kasvavat optimaalisissa olosuhteissa Friuli-Venezia Giuliassa. Täällä viiniköynnökset kaivavat juurensa syvälle kalkkikiviseen maaperään. Rypäleiden sadonkorjuun jälkeen rypäleet viedään välittömästi puristamoon. Siellä ne lajitellaan ja murskataan huolellisesti. Tämän jälkeen käyminen tapahtuu ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa säiliöissä valvotuissa lämpötiloissa. Käymisen päätyttyä Le Piere Rosé voi jatkaa harmonisoitumistaan hienolla sakan päällä muutaman kuukauden ajan.
Ruokasuositus I Magredin Le Piere Rosélle
Tämä Italiasta peräisin oleva roséviini nautitaan parhaiten hyvin jäähdytettynä 8-10 °C:ssa. Se sopii täydellisesti spagetin, kapriksella ja tomaattikastikkeella maustetun spagetin, kaaliruladien tai kurpitsapadan kanssa
.- Lisää tuotteita osoitteesta I Magredi