Lisätietoja Lambrusco Dolcezza Rosso Emilia Romagna IGT - Cantine Riunite
Lasissa Cantine Riuniten Lambrusco Dolcezza Rosso Emilia Romagna on väriltään loistava ja hohtavan vaalean punainen. Tämän Emilia-Romagnan punaviinin tuoksussa on vivahteita erilaisista punaisista ja mustista marjoista sekä tummista hedelmistä, kuten hapankirsikoista ja luumuista. Kevytjalkainen Cantine Riunite Lambrusco Dolcezza Rosso Emilia Romagna paljastaa suussa uskomattoman hedelmäisen maun, joka johtuu muun muassa sen jäännösmakeasta makuprofiilista. Tämä sulava punaviini on suutuntumaltaan kevytjalkainen ja monikerroksinen. Lambrusco Dolcezza Rosso Emilia Romagna on suutuntumaltaan ihanan raikas ja eloisa läsnä olevan hedelmähapokkuutensa ansiosta. Tämän Emilia-Romagnan viininviljelyalueelta peräisin olevan punaviinin jälkimaku on vaikuttava ja hyvä jälkimakuinen.
Vinification of the Cantine Riunite Lambrusco Dolcezza Rosso Emilia Romagna
Tämä tyylikäs punaviini Italiasta on valmistettu Lambrusco-rypäleestä. Rypäleiden sadonkorjuun jälkeen rypäleet kuljetetaan mahdollisimman nopeasti viinitilalle. Siellä ne lajitellaan ja murskataan huolellisesti. Tämän jälkeen käyminen tapahtuu ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa säiliöissä valvotuissa lämpötiloissa. Käymisen jälkeen viiniä kypsytetään useiden kuukausien ajan hienolla sakan päällä, ennen kuin viini lopulta pullotetaan.
Viinisuositus Lambrusco Dolcezza Rosso Emilia Romagna Cantine RiunitestaIlman muuta nauti tätä Italiasta peräisin olevaa Lambruscoa maltillisesti jäähdytettynä 11 - 13°C:n lämpötilassa timjamin kera sipulikakun, mausteisen kastanjakeiton tai banaanitrifleen lisukkeena lasissa.
Viihdytä tätä Lambruscoa Italiasta maltillisesti jäähdytettynä 11 - 13°C:n lämpötilassa.- Lisää tuotteita osoitteesta Cantine Riunite