- Tämä punaviini Lagrein-rypäleistä täydentää erinomaisesti ruokia kuten Ossobuco tai hanhenrinta inkivääri-punakaalin ja oreganon kanssa
- Viinin kypsytys barrique-tynnyrissä tekee tästä punaviinistä erityisen rapsakan
- Ihanteellinen punaviini, erinomainen muun muassa romanttiseen illalliseen
Lagrein Le Valete - Francesco Poli
pakkaus!
Lisätietoja Lagrein Le Valete - Francesco Poli
Trentino-Alto Adigesta peräisin olevan Francesco Poliin Lagrein Le Valete -viinin väri on viinilasissa kirkkaan purppuranpunainen. Tämän Trentino-Alto Adigesta peräisin olevan punaviinin tuoksu lumoaa karhunvatukan aromeilla. Jos jäljitämme tuoksua pidemmälle, mustikka, metsänpohja ja mustaherukka astuvat kuvaan.
Francese Poli Lagrein Le Valete esittelee itsensä viinin ystävälle miellyttävän kuivana. Tämä punaviini ei ole koskaan karkea tai niukka, vaan pyöreä ja pehmeä. Maussa tämän tasapainoisen punaviinin rakenne on ihanan raikas, samettinen ja lihaisa. Tämän Trentino-Alto Adigen viininviljelyalueelta, tarkemmin sanottuna Trentino DOC:sta, peräisin olevan punaviinin jälkimaku tekee lopulta vaikutuksen kauniilla jälkivaikutelmalla.
Vinification of Lagrein Le Valete by Francesco Poli
Tässä punaviinissä keskitytään selkeästi yhteen rypälelajikkeeseen, nimittäin Lagreiniin. Tähän Francesco Poliin ihanan tasapainoiseen yhden lajikkeen viiniin on käytetty vain parhaita rypäleitä. Sadonkorjuun jälkeen rypäleet saapuvat viinitilalle mahdollisimman nopeasti. Siellä ne lajitellaan ja lajitellaan huolellisesti. Tämän jälkeen käyminen tapahtuu suurissa puissa valvotuissa lämpötiloissa. Viininvalmistuksen jälkeen viiniä kypsytetään useita kuukausia tammitynnyreissä.
Suositus Francesco Poli Lagrein Le Valete
Tämä Italiasta peräisin oleva luomupunaviini tarjoillaan ihanteellisesti 15-18 °C:n lämpötilassa paahdetun vasikanmaksan kanssa, jossa on omenoita, sipulia ja balsamiviinietikkakastiketta, vasikanlihapihvejä papujen ja tomaattien kanssa tai täytettyjä paprikoita.
- Lisää tuotteita osoitteesta Francesco Poli