🍷 Château La Tour Carnetin Grand Cru Classé Haut-Médoc viehättää intensiivisellä purppuravärillään ja monimutkaisilla hedelmä- ja hienojen mausteiden aromeillaan
🍽️ Tämä eksklusiivinen punaviini sopii täydellisesti paistetun vasikanmaksa ja ankkojen rintojen kanssa, ja se nautitaan 15 - 18 °C:ssa
🌍 Valmistettu huolella valituista Cabernet Franc-, Cabernet Sauvignon-, Merlot- ja Petit Verdot -rypäleetään arvostetulta Bordeaux'n alueelta
Diese Aktion läuft bis zum 02.06.2030 14:09.
saatavilla heti, toimitusaika noin 4-6 työpäivää.
pakkaus!
Lisätietoja Grand Cru Classé Haut-Médoc AOC - Château La Tour Carnet
Château La Tour Carnet Grand Cru Classé Haut-Médoc tarjoaa ensiluokkaista punaviiniä lasissa. Se esittelee upeasti loistavaa, purppurapunertavaa väriä. Kevyesti vinoon pidettynä punaviinilasi paljastaa reunoillaan viehättävän granaatinpunaisen sävyn. Tuoksussa tämä Château La Tour Carnet -punaviini tarjoaa monia mustakirsikoita, kutuja, luumuja ja varjomorelleja. Kuin tämä ei olisi jo vaikuttavaa, pieni tammiastioissa kypsyminen tuo myös kanelia, mustaa teetä ja tummasuklaata.
Tämä Château La Tour Carnet -kuiva punaviini on ihanteellinen puristeille, jotka haluavat viinissä parasta 0,0 grammaa jäännösokeria. Suussa tämän tasapainoisen punaviinin rakenne esittelee upeasti tiheää ja voimakasta makua. Tämän hyvin kypsymiskykyisen punaviinin päätös Bordeaux'n viinialueelta, tarkemmin sanottuna Haut-Médocista, viehättää lopulta poikkeuksellisella jälkimaultaan.
Grand Cru Classé Haut-Médocin vinifikaatio Château La Tour Carnet'iltä
Balansoitu Grand Cru Classé Haut-Médoc Bordeaux'sta perustuu Cabernet Franc-, Cabernet Sauvignon-, Merlot- ja Petit Verdot -rypäleisiin. Käsin kerättyinä rypäleet kulkeutuvat nopeasti puristamoon. Siellä ne huolellisesti valitaan ja jauhetaan. Tämän jälkeen käyminen tapahtuu ruostumattomassa terästankissa kontrolloiduissa lämpötiloissa. Käymisen päätyttyä Grand Cru Classé Haut-Médoc kypsyy vielä 18 kuukautta tammitynnyreissä.
Ruokasuositus Grand Cru Classé Haut-Médoc'ille Château La Tour Carnet'istä
Nauti tätä ranskalaista punaviiniä mieluiten 15 - 18°C lämpötilassa, ja nauti sen kanssa luumuhilloa, paistettua vasikanmaksaa omenoiden, sipulien ja balsamiviinietikkakastikkeen kanssa tai ankankoihta sokeriherneiden kera.
- Lisää tuotteita osoitteesta Les Vignobles Bernard Magrez