🍷 Joseph Drouhinin Bourgogne Pinot Noir Laforêt hurmaa elegantilla rakenteellaan ja hienostuneella kypsytyksellään arvokkaassa tammessa
🍽️ Nauttikaa tätä viettelevää punaviiniä ihanteellisesti vihannes-couscousin kanssa naudanlihapullien tai mausteisen lampaan curry kanssa
🌱 Valmistettu käsinpoimituista Pinot Noir -rypäleistä arvostetusta Burgundista, se paljastaa ainutlaatuiset luonteenpiirteensä alkuperästään
pakkaus!
Lisätietoja Bourgogne Pinot Noir Laforêt AOC - Joseph Drouhin
Vaatissa kypsytetty Bourgogne Pinot Noir Laforêt Burgundin viinialueelta esittelee itsensä lasissa kirkkaan vaaleanpunaisena. Ensimmäisen pyöräytyksen jälkeen voidaan tämän punaviinin kohdalla aistia täydellinen tasapaino, sillä se ei kerry lasin seinille joko vetisenä tai siirappimaisena tai liköörimäisenä. Tämän Burgundin punaviinin tuoksu hurmaa mustaherukan, mustikan, varjoherukan ja luumun sävyillä. Kun sukelamme aromimaailmaan syvemmälle, lisääntyy mukaan myös itämaisia mausteita, kanelia ja kaakaopapuja.
Tämä Joseph Drouhinin kuiva punaviini on täydellinen puristeille, jotka nauttivat viininsä kuivana. Kielellä tämä tasapainoinen punaviini erottuu äärettömän kevyellä ja rapsakalla rakenteella. Tässä Burgundin viinialueen punaviinissä jälkimaku hurmaa lopulta hyvälaatuisella jälkivaikutelmalla. Loppuosa on lisäksi mineraalisia vivahteita, joita hallitsevat savi- ja savekivimaat.
Bourgogne Pinot Noir Laforêtin vinifikaatio Joseph Drouhinilta
Bourgogne Pinot Noir Laforêtin tasapainon perustana ovat Pinot Noir -rypäleet. Burgundissa viiniköynnökset, jotka tuottavat tämän viinin rypäleet, kasvavat savi-, kalkkikivi-, savi- ja liuskekivimailla. Elokuun käsinpoiminnan jälkeen viinirypäleet siirretään heti puristamoon. Tässä ne lajitellaan ja käsitellään varovasti. Tämän jälkeen käyminen tapahtuu pienissä puutynnyreissä hallituissa lämpötiloissa. Käymisen päätyttyä Bourgogne Pinot Noir Laforêt kypsyy vielä 8 kuukautta tammitynnyreissä.
Ruokasuositus Bourgogne Pinot Noir Laforêtille Joseph Drouhinilta
Koe tämä ranskalainen punaviini parhaimmillaan kohtuullisesti viilennettynä 11 - 13 °C lämpötilassa, yhdistäen se vihannescouscousin, naudanjauhelihapihvien, kaalikääryleiden tai mausteisen lampaan curryn kanssa.
- Lisää tuotteita osoitteesta Joseph Drouhin