🍇 Bordeaux AOC - Château Guillon Barrau lumoaa elegantilla, kuivalla tyyllillään ja samettisella tekstuurillaan
🍽️ Nauti tätä punaviiniä herkullisten ruokien, kuten vasikan-sipulipaistoksen ja lampaanragoutin, kanssa
🌍 Valmistettu valikoiduista Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon ja Merlot -rypäleistä arvostetussa Château Guillon Barrau'ssa
Diese Aktion läuft bis zum 31.12.2030 23:59.
pakkaus!
Lisätietoja Bordeaux AOC - Château Guillon Barrau
Bordeaux Château Guillon Barrau Bordeaux'ssa näyttää viinilasissa loistavaa purppuranpunaista väriä. Kaadettuna punaviinilasiin, tämä ranskalainen punaviini esittelee upeasti hienoja ja monimutkaisia aromeja mustaherukasta, mustikasta, mulberista ja karhunvatukasta, täydentäen niitä bitterisuklaan, kanelin ja piparkakkumausteiden vivahteilla.
Tämä viini viehättää elegantilla kuivalla makuprofiilillaan. Se on pullotettu 5,2 gramman jälkikäyvän sokerin kanssa. Tässä on todellinen laatuviini, joka erottuu selvästi yksinkertaisemmista laatuviineistä ja hurmaa näin ollen tämä ranskalainen ehdottomasti hienolla tasapainollaan, vaikka se onkin täysin kuivaa. Maku ei välttämättä vaadi paljon sokeria. Suussa tämän tasapainoisen punaviinin tekstuuri on ihanan samettinen ja tiivis. Tasapainoisen hedelmäisen hapokkuuden ansiosta Bordeaux hellii suuta samettisella tuntumalla, kuitenkaan jättämättä elinvoimaisuudesta puutteellista. Tämän nuoren punaviinin finaali Bordeaux’sta vakuuttaa lopulta kauniilla jälkimaulla.
Château Guillon Barrau Bordeaux’n vinifikaatio
Ensiluokkaisen ja upeasti tasapainoisen Bordeaux-cuvée Château Guillon Barraulta lähtökohtana ovat Cabernet Franc-, Cabernet Sauvignon- ja Merlot-rypäleet. Käsinpoiminnan jälkeen viinirypäleet siirretään nopeasti kellariin. Siellä ne lajitellaan ja murskataan huolellisesti. Sen jälkeen tapahtuu käyminen ruostumattomassa terästankissa kontrolloiduissa lämpötiloissa. Vinifikaation jälkeen viini kypsytetään muutaman kuukauden ajan hienolla lysiinalla, ennen kuin se lopulta pullotetaan.
Ruokasuositus Château Guillon Barrau Bordeaux’lle
Näitä ranskalaisia punaviineja on parasta nauttia 15 - 18 °C:ssa lämpimässä seurassa rucola-pennon, vasikan sipuli -vuokaruokien tai lampaanliharagout’n kanssa, jossa on kikherneitä ja kuivattuja viikunoita.
- Lisää tuotteita osoitteesta Château Guillon Barrau