🍷 Château Tour Calonin Saint-Émilion AOC kypsyy 12 kuukautta hienoissa tammitynnyreissä, jolloin se kehittää aromikasta runsauttaan
🍽️ Nauti tätä luomupunaviiniä täydellisesti maukkaan lammasragoun tai aromikkaan ossobocon kanssa
🌿 Huolellisesti valitut rypälelajikkeet Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon ja Merlot tulevat maineikkaasta Bordeaux'n viinialueelta
pakkaus!
Lisätietoja Saint-Émilion AOC - Château Tour Calon
Lasissa biologisesti tuotettu Saint-Émilion Château Tour Calonilta on kirkkaan purppuranpunainen väri. Siinä näkyy lisäksi värihyppy granaatti-punaiseen. Kun annamme sille hieman ilmaa viinilasissa pyörittämällä, voimme havaita tämän punaviinin ensiluokkaisen tasapainon, sillä se ei näy lasin seinillä vedeläisenä eikä siirappi- tai liköörimäisenä. Tämä Bordeaux’n punaviinin tuoksu hurmaa sävyillään varjokirsikkaa, mustaa kirsikkaa, mulperia ja mustikkaa. Kun tutkimme aromia pidemmälle, siihen liittyvät musta tee, tumma suklaa ja vanilja.
Kielellä Château Tour Calonin Saint-Émilion avautuu miellyttävän aromaattisesti, hedelmäisin ja tasapainoisin sävyin. Jotkut viinit ovat etikettiinsä merkittyjä kuiviksi, toiset ovat sitä todella. Tämä punaviini kuuluu jälkimmäisiin, sillä se on vinifioitu vain 0,3 g jääsokerilla. Kielellä tämä tasapainoinen punaviini erottuu äärimmäisen tiheällä tekstuurilla. Sen läsnäoleva hedelmähappo tekee Saint-Émilionista suussa unelmallisen raikkaan ja elävän. Jälkimaultaan tämä kypsytetty punaviini Bordeaux’n viinialueelta ilahduttaa lopuksi huomattavalla pituudellaan. Esiin tulevat jälleen sävyt luumusta ja mulperista.
Château Tour Calonin Saint-Émilionin vinifikaatio
Tasapainoisen Saint-Émilionin perusta Bordeaux'ssa on rypäleet, jotka on valmistettu Cabernet Franc-, Cabernet Sauvignon- ja Merlot-viinirypäleistä. Ilman kysymystäkään Saint-Émilionia määrittää myös ilmasto ja viiniviljelytapa Saint-Emilionissa. Tätä ranskalaista voidaan parhaiten kutsua Vanhan maailman viiniksi, joka esittäytyy erityisen vaikuttavasti. Viinikeruun jälkeen rypäleet siirtyvät välittömästi puristamoon. Siellä ne lajitellaan ja varovasti murskataan. Seuraavaksi tapahtuu käyminen ruostumattomassa teräksessä ja pienissä tynnyreissä valvotuissa lämpötiloissa. Käymisen päätyttyä Saint-Émilionia kypsytetään vielä 12 kuukautta tammitynnyreissä.
Ruokasuositus Château Tour Calon Saint-Émilionille
Nauti tätä ranskalaista bio-punaviiniä parhaimmillaan lämpötilassa 15 - 18 °C seurajuomana lampaanpata kikerherneiden ja kuivattujen viikunoiden, ossobuco’n tai vihannes-couscousin kanssa naudanpyöryköiden kera.
- Lisää tuotteita osoitteesta Château Tour Calon