✨ Francois Montand Blanc de Blancs Brut hurmaa elegantilla kuivuuudellaan ja hienolla tasapainolla maussa
🥗 Optimaalisesti jäähdytettynä se sopii täydellisesti herkullisiin ruokiin, kuten parsasalaattiin quinoalla tai paistettuun taimeneseen inkivääri-puolukalla
🍇 Huolella valituista Chardonnay-, Colombard- ja Ugni Blanc -rypäleistä valmistettu tämä kuohuviini on todellinen mestariteos Jura-viinialueelta
pakkaus!
Lisätietoja Blanc de Blancs Brut - Francois Montand
Francois Montand Blanc de Blancs Brut tuo erinomainen kuohuviini siroteltuun lasiin. Siinä paljastuu upea kirkas, kultakeltainen väri. Tämän kuohuviinin kuplat hohtavat lasissa jatkuvasti ja hienosti. Kuohuviinilasiin kaadettuna tämä Ranskasta kotoisin oleva kuohuviini paljastaa ihanan tuoksuvan aromin greippia, sitruunaruohokasta, nektariiniä ja limettiä, täydentäen makua vihreällä paprikalla, Garrigue-yrteillä ja Välimeren yrtillä.
Tämä viini viehättää elegantilla kuivan makuprofiilillaan. Se on pullotettu poikkeuksellisen vähällä jäännössokerilla. Tässä on kyse aidosta laatuviinistä, joka selkeästi erottuu yksinkertaisemmista laaduista ja näin ollen tämä ranskalainen hurmaa tietysti erinomaisella tasapainolla kuivuudestaan huolimatta. Maku ei vaadi välttämättä jäännössokeria. Suussa tämän kevyen kuohuviinin rakenne esittäytyy kauniin kevyenä. Tämä Jura-viinialueelta kotoisin oleva kuohuviini päättyy lopulta hyvällä jälkimaulla.
Francois Montand Blanc de Blancs Brutin valmistusmenetelmä
Juran elegantin Blanc de Blancs Brutin pohjana ovat Chardonnay-, Colombard- ja Ugni Blanc -rypäleet. Tämä Ranskasta peräisin oleva kuohuviini valmistetaan, kun viinirypäleet ovat täydellisesti kypsyneitä, erittäin nopeasti ja mahdollisimman viileänä päivänä. Sadonkorjuun jälkeen viinirypäleet kuljetetaan nopeasti puristamoon. Siellä ne lajitellaan ja puristetaan hellävaraisesti. Tämän jälkeen tapahtuu perusviinien käyminen. Cuveén kokoamisen jälkeen seuraa jatkokypsytys perinteisen menetelmän (Méthode Traditionelle) perusteella. Tämän jälkeen Francois Montand Blanc de Blancs Brut kypsyy useita kuukausia pullossa ja lopulta dégorgéataan.
Ruoan suositus Francois Montand Blanc de Blancs Brutille
Tätä ranskalaista tulisi nauttia mahdollisimman hyvin jäädytettynä 5 - 7 °C:ssa. Se sopii täydellisesti seuraksi punajuurisalaatille, paistetulle taimenelle inkiväärin ja päärynän kanssa tai parsasalaatille kvinoan kera.
- Lisää tuotteita osoitteesta Francois Montand