saatavilla heti, toimitusaika noin 4-6 työpäivää.
konsultointi!
Verpackung!
Serra Lori Isola dei Nuraghi Rosato IGT Argiolasista loistaa vaaleanpunaisena lasissa. Tuoksu paljastaa intensiivisen hedelmäisen tuoksun, jossa on punaisia marjoja, kirsikoita ja taustalla vivahteita metsänpohjasta. Viehättävän kuiva ja elegantti maku on pyöreä, hyvin jäsennelty, tasapainoinen ja miellyttävän raikas. Tämä sardinialainen rosé päättyy hedelmäisiin, marjaisiin vivahteisiin.
Argiolas Serra Lori Isola dei Nuraghi Rosato -viinin valmistusprosessi
Neljä kotoperäistä rypälelajiketta viiniytetään yhdessä tämän hienon ja eloisan roséviinin valmistamiseksi Sardiniasta: Cannonau, Monica, Carignano ja Bovale Sardo. Sadonkorjuun jälkeen rypäleitä maseroidaan osittain perinteisesti ja osittain hiilihappoa käyttäen 3-4 tunnin ajan, minkä jälkeen viini dekantoidaan luonnollisesti 10 °C:ssa. Käyminen tapahtuu ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa säiliöissä valvotussa lämpötilassa, minkä jälkeen Serra Lori Rosato -viini lepää 4 viikkoa ennen pullotusta.
Ruokasuositukset Argiolas Serra Lori Isola dei Nuraghi Rosato -viinille
Tuoksuva ja hienostunut rosé, joka sopii erinomaisesti aperitiivien, kalan, lihan ja vihannesten kanssa tarjottavien alkuruokien, kala- ja vihanneskeittojen, merisiilin, kevyiden ruokien ja vaalean lihan seuraan.
Argiolas Serra Lori Isola dei Nuraghi -viinin palkinnot
- Gambero Rosso: 1 lasi vuonna 2015
- Wine Enthusiast: 89 pistettä vuodelta 2014
- The Wine Advocate Robert M.Parker: 88 pistettä vuodelta 2014
- Lisää tuotteita osoitteesta Argiolas