Toimitusaika n. 3-5 Työpäivinä
konsultointi!
Verpackung!
S'Elegas Nuragus di Cagliari DOC Argiolasista loistaa lasissa oljenkeltaisena, hedelmäiset, mausteiset aromit avautuvat tuoksussa, ja maussa tämä maukas valkoviini esittelee voimakkaita aromeja, täyteläinen, kuiva, kevyesti hapokas ja hieman kitkerä jälkivaikutelma, joka on tyypillinen Nuragus-lajikkeelle.
Argiolas S'Elegas Nuragus di Cagliari DOC -viinin viininvalmistus
Tämä sardinialainen valkoviini on valmistettu 100-prosenttisesti Nuragus-rypäleestä, joka on kotimainen rypälelajike. Sadonkorjuun jälkeen rypäleet puristetaan erittäin hellävaraisesti pneumaattisilla puristimilla, dekantoidaan luonnollisesti 14 °C:n lämpötilassa ja käymisprosessi jatkuu valvotussa lämpötilassa ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa säiliöissä noin 18 päivän ajan. Myös kypsytys tapahtuu lämpötilavalvotuissa ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa säiliöissä.
Ruokasuositus Argiolas S'Elegas Nuragus di Cagliari -viinille
Juomakelpoinen valkoviini Sardinian eteläosasta, joka sopii erinomaisesti maalle tyypillisten alkupalojen kanssa, joissa on mereneläviä, makkaraa ja vihanneksia, uunista valmistettujen kalaruokien kanssa, siipikarjan kanssa, jossa on perunoita ja tuoreita tomaatteja, sekä nuorten, mutta myös nuorten, pehmeiden juustojen kanssa.
Argiolas S'Elegas Nuragus di Cagliari -viiniä koskevat palkinnot
- Wine Enthusiast: 89 pistettä vuosilta 2014 ja 2011
- The Wine Advocat Robert Parker: 88 pistettä vuodelta 2014
- Duemilavini: 3 rypäleestä vuonna 2016
- Veronelli: 88 pistettä 2 tähteä vuodelta 2016
- Vinibuoni d'Italia: 3 tähteä vuodelle 2016
- Lisää tuotteita osoitteesta Argiolas