🍇 Rosapasso Pinot Nero Rosato Magnum hurmaisee elinvoimaisella raikkaudellaan ja rapealla rakenteellaan
🍽️ Nauti sitä hyvin viilennettynä luovien ruokien, kuten kookos-lime-kalacurryn tai täytettyjen sipulien kanssa
🇮🇹 Valmistettu Biscardon toimesta Venetiassa jaloista pinot noir -rypäleistä, tämä rosé säihkeä italialainen viehätys
Diese Aktion läuft bis zum 31.12.2030 23:59.
Diese Aktion läuft bis zum 02.06.2030 14:09.
pakkaus!
Lisätietoja Rosapasso Pinot Nero Rosato 1,5 l Magnum - Biscardo
Venetossa sijaitsevasta Biscardosta peräisin oleva Rosapasso Pinot Nero Rosato Magnum -viini paljastaa lasissa loistavan vaaleanpunaisen värin. Ensimmäisen pyöräytyksen jälkeen tälle roséviinille on ominaista poikkeuksellinen keveys, joka saa sen tanssimaan vauhdikkaasti lasissa. Rosapasso Pinot Nero Rosato Magnum -viinin ensimmäinen tuoksu tuo esiin mustia kirsikoita, liljoja ja morellokirsikoita. Tuoksun hedelmäisiin vivahteisiin liittyy vielä hedelmäisempiä, balsamisia vivahteita.
Tämä Biscardon kuiva roséviini sopii viinin ystäville, jotka pitävät 0,0 grammaa jäännössokeria viinissään. Rosapasso Pinot Nero Rosato Magnum pääsee hyvin lähelle tätä, sillä se on valmistettu vain 5,2 grammalla jäännössokeria. Maultaan tälle kevytjalkaiselle roséviinille on ominaista uskomattoman raikas rakenne. Pirteän hedelmähapokkuutensa ansiosta Rosapasso Pinot Nero Rosato Magnum on suussa fantastisen raikas ja eloisa. Jälkivaikutelmassa tämä Veneton viininviljelyalueelta peräisin oleva roséviini ilahduttaa lopulta hyvällä pituudella. Jälleen kerran siinä on vivahteita ruusun ja liljan tuoksusta.
Vinification of the Biscardo Rosapasso Pinot Nero Rosato Magnum
Venetosta peräisin olevan tyylikkään Rosapasso Pinot Nero Rosato Magnum -viinin perustana ovat Pinot Noir -rypäleen rypäleet. Rosapasso Pinot Nero Rosato Magnum on vanhan maailman viini sanan parhaassa merkityksessä, sillä tämä italialainen viini huokuu poikkeuksellista eurooppalaista charmia, joka korostaa selvästi vanhan maailman viinien menestystä. Sadonkorjuun jälkeen rypäleet kuljetetaan nopeasti puristamoon. Siellä ne lajitellaan ja murskataan huolellisesti. Tämän jälkeen käyminen tapahtuu ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa säiliöissä valvotuissa lämpötiloissa. Käymisen jälkeen viiniä kypsytetään useiden kuukausien ajan hienolla sakan päällä, ennen kuin viini lopulta pullotetaan.
Viiniä ei ole vielä pullotettu.
Suositus Biscardon Rosapasso Pinot Nero Rosato Magnumille
Tämä Italiasta peräisin oleva roséviini nautitaan parhaiten hyvin jäähdytettynä 8 - 10°C:ssa. Se sopii täydellisesti couscousilla ja aprikooseilla täytetyn punasipulin, kookos- ja limettikala-curryn tai jogurtti-minttupestolla maustetun spagetin seuraksi.