- Tämä valkoviini Ribolla Gialla -rypäleistä täydentää erinomaisesti ruokia kuten peruna-pannukakku lohen tai kaalikääryleiden kanssa
- Ilahduttajalle tämä viini Friulista-Venetsiasta esittäytyy miellyttävän tasapainoisena
- Tämä italialainen valkoviini sopii täydellisesti elegantiksi kesäviiniksi
Ribolla Gialla Collio - Ronco Scagnèt
pakkaus!
Lisätietoja Ribolla Gialla Collio - Ronco Scagnèt
Ronco Scagnètin tyylikäs Ribolla Gialla Collio liukuu lasiin kirkkaan vaaleankeltaisena. Ribolla Gialla Collion ensimmäinen tuoksu imartelee kypsän omenan, sitruunan ja vihreän omenan vivahteilla. Tuoksun hedelmäisiin komponentteihin liittyy hedelmäisempiä balsamicovivahteita.
Makuaistissa Ronco Scagnètin Ribolla Gialla Collio alkaa miellyttävän kuivana, ryhdikkäänä ja aromaattisena. Maultaan tasapainoisen valkoviinin rakenne on ihanan kevyt, raikas ja silkkinen. Jälkivaikutelmassa tämä Friuli-Venezia Giulian viininviljelyalueelta peräisin oleva valkoviini ihastuttaa kauniilla pituudellaan. Jälleen kerran esiin nousee mirabellin ja sitruunan vivahteita.
Vinification of the Ribolla Gialla Collio by Ronco Scagnèt
Tässä valkoviinissä keskitytään selkeästi yhteen rypälelajikkeeseen, nimittäin Ribolla Giallaan. Tätä Ronco Scagnètin poikkeuksellisen tasapainoista lajikeviiniä varten kerättiin vain moitteettomia rypäleitä. Sadonkorjuun jälkeen rypäleet viedään välittömästi puristamoon. Siellä ne valitaan ja murskataan huolellisesti. Tämän jälkeen käyminen tapahtuu ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa säiliöissä valvotuissa lämpötiloissa. Käymisen päätyttyä Ribolla Gialla Collio -viinin annetaan harmonisoitua edelleen hienossa sakassa 6 kuukauden ajan.
Ronco Scagnèt Ribolla Gialla Collio -viinin tarjoiluehdotukset
Tämä italialainen viini nautitaan parhaiten hyvin jäähdytettynä 8-10 °C:ssa. Se sopii erinomaisesti kookos-limettikala-curryn, turskan ja kurkku-sinappivihannesten kanssa tai paistetun kirjolohen ja inkivääripäärynän kanssa.
- Lisää tuotteita osoitteesta Ronco Scagnèt