• ♥ Tällä hetkellä 22.017 viinejä vain sinulle! ♥
  • Henkilökohtainen neuvo!
  • Turvallinen pakkaus!
  • Luotettava toimitus!
orgaaninen orgaaninen
Praesepium Vendemmia Tardiva Bio - Stachlburg Baron von Kripp
orgaaninen orgaaninen
Aprikoosi ja Sitruuna
  • Tämä makea viini Riesling- ja Sauvignon Blanc -rypäleistä täydentää erinomaisesti ruokia kuten kaalirullia tai peruna-paistosta lohella
  • Viinin nauttijalle tämä viini Trentino-Alto Adigesta esittäytyy poikkeuksellisen kevyenä
  • Äärimmäisen hyvä makea viini, loistavasti sopiva kevyeksi kesäviiniksi

Praesepium Vendemmia Tardiva Bio - Stachlburg Baron von Kripp

Jälkiruokaviini Makea viini Italia Italia Trentino-Alto Adige (IT)

Vuosikerta

9999
2023
6
12
24
Yksikköhinta: 37,28 *
Praesepium Vendemmia Tardiva Bio - Stachlburg Baron von Kripp
Close
Henkilökohtainen!
Henkilökohtainen!
Henkilökohtainen!
Turvallinen
pakkaus!
Henkilökohtainen!
Luotettava!

Lisätietoja Praesepium Vendemmia Tardiva Bio - Stachlburg Baron von Kripp

Trentino-Alto Adigessa sijaitsevan Stachlburg Baron von Krippin Stachlburg Baron von Krippin Praesepium Vendemmia Tardiva Bio -viini näyttää viinilasissa loistavan kullankeltaiselta. Lasissa tämä Stachlburg Baron von Krippin makea viini paljastaa aprikoosin ja sitruunan aromit, joita täydentävät muut hedelmäiset vivahteet. Maultaan Stachlburg Baron von Krippin Praesepium Vendemmia Tardiva Bio alkaa ihanan kuivana, tarttuvana ja aromaattisena. Kielellä tälle kevytjalkaiselle jälkiruokaviinille on ominaista valtavan silkkinen rakenne. Jälkivaikutelmassa tämä Trentino-Alto Adigen viininviljelyalueelta peräisin oleva jälkiruokaviini ihastuttaa huomattavan pitkällä pituudellaan. Jälleen kerran esiin nousee sitruunan ja aprikoosin vivahteita.

Vinification of the Praesepium Vendemmia Tardiva Bio by Stachlburg Baron von Kripp

Tämä elegantti makea viini Italiasta on cuvéerattu luonnonmukaisesti Riesling- ja Sauvignon Blanc -rypäleistä. Täydellisen kypsinä Praesepium Vendemmia Tardiva Bio -viinin rypäleet korjataan yksinomaan käsin ilman karkeaa ja tuskin valikoivaa konetta. Sadonkorjuun jälkeen rypäleet viedään nopeasti viinitilalle. Siellä ne lajitellaan ja lajitellaan huolellisesti. Tämän jälkeen käyminen tapahtuu pienissä puissa valvotuissa lämpötiloissa. Käymistä seuraa useiden kuukausien kypsytys tammitynnyreissä.

Servointiehdotus Stachlburg Baron von Kripp Praesepium Vendemmia Tardiva Bio

Tämä italialainen jälkiruokaviini nautitaan parhaiten hyvin jäähdytettynä 8-10 °C:ssa. Se sopii erinomaisesti pestolla höystetyn vihannesmuhennoksen, kaaliruladien tai purjotortillan seuraan.

Kovat tosiasiat

Tuotetyyppi:
Viiniluokka:
Jälkiruokaviini
Viinityyppi:
Makea viini
Viinin väri:
valkoinen
Maku:
Aromi:
Aprikoosi , Sitruuna
Rakenne / suutuntuma:
silkkinen
Jälkikaiunta / Finale:
pitkä
Tilaisuus ja teema:
Kesäviini
Rypälelajikkeet:
Maa:
Italia
Viljelyalue:
Trentino-Alto Adige (IT)
Alkoholi tilavuusprosentteina:
10.5
Optimaalinen tarjoilulämpötila (°C):
8 - 10
Cuvée:
Rypälelajike cuvée
Kypsyminen:
pieni puu
Laadun luokittelu ja predikaatit:
IGT Indicazione Geografica Tipica
Orgaaninen & Biodynaaminen:
orgaaninen (BIO DE-ÖKO-039)
Sadonkorjuumenetelmä:
Käsin poimittu
Tyyli:
nuorekas
Ruokasuositukset:
Kevyitä ja runsaita ruokia
Lasisuositus:
Valkoviinilasi
Pullon koko litroina:
0,75
Sulkutyyppi:
Korkki
Allergeenit ja ainesosat:
sisältää sulfiitteja ja rikkidioksidia
Jakelija:
Schlossweingut Stachlburg - Via Peter Mitterhofer 2 - 39020 Parcines - Italia
PID:
75615-IT-DW-BL-174-19.2
NACH OBEN