- Tämä makea viini Riesling- ja Sauvignon Blanc -rypäleistä täydentää erinomaisesti ruokia kuten kaalirullia tai peruna-paistosta lohella
- Viinin nauttijalle tämä viini Trentino-Alto Adigesta esittäytyy poikkeuksellisen kevyenä
- Äärimmäisen hyvä makea viini, loistavasti sopiva kevyeksi kesäviiniksi
pakkaus!
Lisätietoja Praesepium Vendemmia Tardiva Bio - Stachlburg Baron von Kripp
Trentino-Alto Adigessa sijaitsevan Stachlburg Baron von Krippin Stachlburg Baron von Krippin Praesepium Vendemmia Tardiva Bio -viini näyttää viinilasissa loistavan kullankeltaiselta. Lasissa tämä Stachlburg Baron von Krippin makea viini paljastaa aprikoosin ja sitruunan aromit, joita täydentävät muut hedelmäiset vivahteet. Maultaan Stachlburg Baron von Krippin Praesepium Vendemmia Tardiva Bio alkaa ihanan kuivana, tarttuvana ja aromaattisena. Kielellä tälle kevytjalkaiselle jälkiruokaviinille on ominaista valtavan silkkinen rakenne. Jälkivaikutelmassa tämä Trentino-Alto Adigen viininviljelyalueelta peräisin oleva jälkiruokaviini ihastuttaa huomattavan pitkällä pituudellaan. Jälleen kerran esiin nousee sitruunan ja aprikoosin vivahteita.
Vinification of the Praesepium Vendemmia Tardiva Bio by Stachlburg Baron von Kripp
Tämä elegantti makea viini Italiasta on cuvéerattu luonnonmukaisesti Riesling- ja Sauvignon Blanc -rypäleistä. Täydellisen kypsinä Praesepium Vendemmia Tardiva Bio -viinin rypäleet korjataan yksinomaan käsin ilman karkeaa ja tuskin valikoivaa konetta. Sadonkorjuun jälkeen rypäleet viedään nopeasti viinitilalle. Siellä ne lajitellaan ja lajitellaan huolellisesti. Tämän jälkeen käyminen tapahtuu pienissä puissa valvotuissa lämpötiloissa. Käymistä seuraa useiden kuukausien kypsytys tammitynnyreissä.
Servointiehdotus Stachlburg Baron von Kripp Praesepium Vendemmia Tardiva Bio
Tämä italialainen jälkiruokaviini nautitaan parhaiten hyvin jäähdytettynä 8-10 °C:ssa. Se sopii erinomaisesti pestolla höystetyn vihannesmuhennoksen, kaaliruladien tai purjotortillan seuraan.
- Lisää tuotteita osoitteesta Stachlburg Baron von Kripp