🍷 Mavum Pinot Bianco Pinot Nero vakuuttaa raikkaalla, elinvoimaisella hedelmähapollaan ja elegantilla rakenteellaan
🥗 Se sopii täydellisesti wok-vihannesten sekä pinaattigratinin ja lohi-perunapaistoksen kanssa
🇮🇹 Valmistettu kuvankauniissa Veneziassa, tämä laatuviini perinteikkäältä Biscardo-viinitalolta esittelee koko hienostuneisuutensa
pakkaus!
Lisätietoja Mavum Pinot Bianco Pinot Nero Trevenezie - Biscardo
Valkoviinilasiin kaadettuna tämä vanhan maailman valkoviini tarjoaa ihanan ilmeikkäitä aromeja greippiä, greippiä, sitruunaruohoa ja pomeloa, joita täydentävät muut hedelmäiset vivahteet.
Tämä Biscardon valkoviini sopii kaikille viininjuojille, jotka pitävät mahdollisimman vähän makeutta viinissään. Se ei kuitenkaan ole koskaan ankaraa tai haurasta, kuten ylemmän hintaluokan viiniltä voisi odottaa. Tämä raikas valkoviini on suutuntumaltaan kevyt ja monitahoinen. Elintärkeän hedelmähapokkuutensa ansiosta Mavum Pinot Bianco Pinot Nero on mahtavan raikas ja eloisa maku. Tämän Veneton viininviljelyalueelta peräisin olevan, kypsytykseen kykenevän valkoviinin jälkimaku on vaikuttava, ja siinä on merkittävä jälkimaku. Jälkivaikutelmaa säestävät myös kalkkikivipitoisen maaperän mineraaliset vivahteet.
Vinification of the Biscardo Mavum Pinot Bianco Pinot Nero Trevenezie
Vinification of the Biscardo Mavum Pinot Bianco Pinot Nero TrevenezieElikäs Mavum Pinot Bianco Pinot Nero Italiasta on Pinot Noir -rypälelajikkeesta valmistettu yhden lajikkeen viini. Tämän viinin rypäleitä tuottavat viiniköynnökset kasvavat kalkkikivipohjaisilla mailla Venetossa. Rypäleiden sadonkorjuun jälkeen rypäleet viedään nopeasti puristamoon. Siellä ne lajitellaan ja murskataan huolellisesti. Tämän jälkeen käyminen tapahtuu ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa säiliöissä valvotuissa lämpötiloissa. Kun käyminen on päättynyt, Mavum Pinot Bianco Pinot Nero -viini voi jatkaa harmonisoitumistaan hienolla sakan päällä muutaman kuukauden ajan.
Ruokasuositus Biscardo Mavum Pinot Bianco Pinot Nero Trevenezie -viinille
Tämä italialainen viini nautitaan parhaiten hyvin jäähdytettynä 8-10 °C:ssa. Se sopii täydellisesti wokkivihannesten seuraksi kalan kanssa, pinaattigratiinille manteleiden kanssa tai perunapannulle lohen kanssa
.- Lisää tuotteita osoitteesta Biscardo