- Tämä ilmeikäs roséviini täydentää erinomaisesti ruokia kuten vihersalaatti punajuurilla tai spagetit jogurtti-minttu-pestolla
- Sen alkuperä Val de Loiresta tekee tästä viinistä tyypillisen edustajan kylmäilmastovyöhykkeeltä
- Tämä ranskalainen roséviini sopii erinomaisesti elegantiksi lahjaksi hyville ystäville
pakkaus!
Lisätietoja Les Caillottes Rosé Sancerre AOC - Bernard Reverdy
Les Caillottes Rosé Sancerre Val de Loiren viinialueelta esittelee kirkkaan vaaleanpunaisen värin lasissa. Kun lasia kallistetaan, havaitsee tämän roseviinin täydellisen tasapainon, sillä se ei näy lasin seinillä vedellisenä eikä siirappisena tai liköörimäisenä. Bernard Reverdy Les Caillottes Rosé Sancerre tarjoaa viinin nauttijalle upean kuivan maun. Tämä roseviini ei koskaan näy karkeana tai niukkana, kuten voisi odottaa premium- ja lajiviinisegmentistä. Suussa tasapainoinen roseviini esittelee ihanan rapeaa ja sulavaa koostumusta. Tämän nuorekkaasti Val de Loire -viinialueelta, tarkemmin sanottuna Sancerresta, tulevan roseviinin lopetus hurmaa huomattavalla jälkimaulla. Loppumaun mukana kulkee myös mineraalisia vivahteita, jotka johtuvat mergetä ja savista maaperää.
Les Caillottes Rosé Sancerre Bernard Reverdy -viinin valmistus
Tasapainoinen Les Caillottes Rosé Sancerre Ranskasta on yksilajinen viini, joka on puristettu Pinot Noir -rypäleistä. Val de Loiren alueella viinipensaat, jotka tuottavat rypäleitä tähän viiniin, kasvavat kalkkikivisestä, savisestä ja mergetäisestä maaperästä. Les Caillottes Rosé Sancerre on vanhan maailman viini parhaimmillaan; tämä ranskalainen hengittää poikkeuksellista eurooppalaista viehätysvoimaa, mikä selvästi korostaa vanhan maailman viinien menestystä. Pinot Noir -rypäleiden kypsymiseen vaikuttaa myös se, että ne kasvavat viileämmässä ilmastossa. Tämä ilmenee muun muassa erityisen pitkien ja tasaisesti kypsyvien rypäleiden sekä kohtuullisen alkoholin määrän myötä viinissä. Rypäleet tälle ranskalaiselle roseviinille korjataan käsin, kun ne ovat täydellisesti kypsyneet. Korjuun jälkeen rypäleet siirretään välittömästi kellariin. Siellä ne lajitellaan ja käsitellään hellävaraisesti. Tämän jälkeen tapahtuu käyminen ruostumattomassa teräksessä kontrolloiduissa lämpötiloissa. Käymisen jälkeen viini kypsyy muutaman kuukauden ajan hienossa hiivassa, ennen kuin se pullotetaan.
Suositeltavat ruoat Les Caillottes Rosé Sancerre -viinille Bernard Reverdy
Tätä ranskalaista roseviiniä tulisi nauttia parhaiten hyvin viilennettuna 8 - 10 °C lämpötilassa. Se sopii täydellisesti kaveriksi vihannes-salaatti punajuurien kanssa, hedelmäinen andivinsalaatti tai parsasalaatti quinoalla.
- Lisää tuotteita osoitteesta Domaine Bernard Reverdy