🍷 Nauti Martin Waßmerin upeasta Markgräflerland Grauburgunder SW:ssä, jonka kirkas kuparikultainen väri ja vangitsevat aromit, kuten kvitteni ja persikka, hurmaavat
🍽️ Tämä elegantti valkoviini sopii täydellisesti paistetun fetajuuston ja kevyiden kalaruokien kaveriksi unohtumattomien makuelämysten luomiseen
🌍 Henkeäsalpaava eurooppalainen viehätys on tarjolla tässä viinissä, joka on valmistettu käsin poimituista Grauburgunder-rypäleistä aurinkoisessa Badenin alueella
pakkaus!
Lisätietoja Markgräflerland Grauburgunder SW - Martin Waßmer
Martin Waßmerin Markgräflerland Grauburgunder SW tarjoaa ensiluokkaista valkoviiniä lasissa. Se esittelee upean kirkkaan, kuparin kultaisen värin. Kun viini on kaadettu valkoviinilasilliseen ja sitä pyöritetään ensimmäisen kerran, tämä vanhan maailman valkoviini paljastaa hienosti ilmeikkäitä aromeja quinasta, Nashi-päärynästä, aprikoosista ja persikasta, joita täydentävät auringon lämpöinen kivi, kermatoffee ja hiivaleipä, jotka saadaan puuastioissa kypsyttämisestä.
Suussa Martin Waßmerin Markgräflerland Grauburgunder SW alkaa ihanan kuiva, napakka ja aromaattinen. On kuivaa ja todella kuivaa. Tämä valkoviini kuuluu jälkimmäiseen, sillä se on valmistettu vain 1,9 g jääkristallilla. Sen elinvoimainen hedelmähappo tekee Markgräflerland Grauburgunder SW:stä suussa poikkeuksellisen raikkaan ja elävän.
Markgräflerland Grauburgunder SW:n vinifikaatio Martin Waßmerilta
Tasapainoinen Markgräflerland Grauburgunder SW Saksasta on puhdas lajikeviini, joka on valmistettu Grauburgunder-rypäleistä. Rypäleet kasvavat optimaalissa olosuhteissa Badenissa. Viiniköynnökset ulottavat juurensa syvälle lieju- ja tulikivimaahan. Markgräflerland Grauburgunder SW on vanhan maailman viini parhaimmillaan, sillä tämä saksalainen viini huokuu poikkeuksellista eurooppalaista viehätysvoimaa, mikä selvästi korostaa vanhan maailman viinien menestyksen. Tämän Grauburgunderin sadon kehitys riippuu suurilta osin viljelyalueen ilmastosta. Badenissa rypäleet kehittyvät melko viileässä ilmastossa, mikä ilmenee muun muassa erityisen pitkissä ja tasaisesti kypsyneissä rypäleissä sekä melko kohtuullisessa mehulihapainossa. Kun täydellinen fysiologinen kypsyys on varmistettu, Markgräflerland Grauburgunder SW:n rypäleet korjataan täysin käsin ilman karkea ja vähemmän valikoivaa koneellista apua. Käsin kerättyjen rypäleiden tulee heti viinitaloon. Tässä ne lajitellaan ja murskataan varoen. Sen jälkeen fermentaatio tapahtuu pienissä puuastioissa kontrolloiduissa lämpötiloissa. Fermentaation jälkeen seuraa kypsytys useiden kuukausien ajan ranskalaisessa barrique-astiossa.
Ruokasuositus Martin Waßmerin Markgräflerland Grauburgunder SW:lle
Tätä saksalaista viiniä tulisi nauttia parhaiten hyvin jäähdytettynä 5 - 7 °C:ssa. Se sopii täydellisesti paistetuille vuohenjuustopusseille, perunapannulle lohen kanssa tai makkarapullien kera tarjoiltaville pastalle.
Palkinnot Martin Waßmerin Markgräflerland Grauburgunder SW:lle
Huipputuotteena tunnetun Martin Waßmerin viinin lisäksi tämä viini voi myös ylpeillä palkinnoilla. Tarkemmin sanottuna vuoden 2019 sadolle
- Eichelmann - 4 tähteä viinitalolle
- Lisää tuotteita osoitteesta Martin Waßmer