🍇 Herrenbuck Grauburgunder Kabinett hohtaa kirkkaassa kuparikulta-värissään ja viehättää upeasti tasapainotetulla aromilla
🍽️ Nauti tätä saksalaista valkoviiniä täydellisesti kaalin täytteiden tai kikhernecurryn kanssa saadaksesi täydellisen makuelämyksen
🌍 Valmistettu tunnetulta Kiefer-viinitilalta, tämä puhtaan lajikkeen Grauburgunder tulee Badenin parhaista paikoista
pakkaus!
Lisätietoja Herrenbuck Grauburgunder Kabinett - Weingut Kiefer
Lasissa Herrenbuck Grauburgunder Kabinett Weingut Kieferistä esittelee loistavan kuparikultaisen värin. Lasissa tämä Weingut Kieferin valkoviini tarjoaa aromeja karviaisista, Nashi-puusta, päärynöistä, mirabelleista ja valkoisista viinirypäleistä, lisättynä paahdetuilla hasselpähkinöillä, paahdetulla manteliilla ja saksanpähkinällä. Maku suussa Herrenbuck Grauburgunder Kabinett Weingut Kieferiltä alkaa upeasti aromikkaana, hedelmäisenä ja tasapainoisena. Sen voimakas hedelmäkärki tekee Herrenbuck Grauburgunder Kabinettista suussa vaikuttavan raikkaan ja elävän.
Weingut Kiefer Herrenbuck Grauburgunder Kabinettin valmistusmenetelmä
Tässä viinissä keskitytään selvästi yhteen rypäleeseen, nimittäin Grauburgunderiin. Tälle upeasti tasapainotetulle lajikeviinille Weingut Kieferiltä on käytetty vain ensiluokkaista rypälemateriaalia. Badenissa viiniköynnökset, jotka tuottavat tämän viinin rypäleitä, kasvavat lössimaalla, savella ja tulikivellä. Viinikorjuun jälkeen viinirypäleet kuljetetaan heti puristamoon. Siellä ne valikoidaan ja murskataan varovasti. Tämän jälkeen seuraa käyminen ruostumattomasta teräksestä olevassa säiliössä kontrolloiduissa lämpötiloissa. Käymisen päätyttyä Herrenbuck Grauburgunder Kabinett voi edelleen harmoniassa hienossa hiivassa useiden kuukausien ajan.
Ruokasuositus Weingut Kiefer Herrenbuck Grauburgunder Kabinettille
Tätä saksalaista viiniä tulisi nauttia parhaiten hyvin kylmänä, 8 - 10 °C. Se sopii täydellisesti kumppaniksi kaalikääryleiden, kikhernecurryn tai paistettujen vuohenjuustopakkauksien kanssa.
- Lisää tuotteita osoitteesta Weingut Kiefer