🍷 Koe herkku Châteauneuf-du-Pape -viini Château Sixtineltä, joka tarjoaa monimutkaisen aromin mulberreista, kirsikoista ja ripauksesta vaniljaa tynnyrikypsytyksestä
🍽️ Nauti tätä täyteläistä punaviiniä haudutetun kanan tai murean ossobocon kanssa unohtumatonta illalliskokemusta varten
🌍 Valmistettu jalosta rypälelajikkeista Garnacha, Mourvèdre ja Syrah, tämä poikkeuksellinen viini kasvaa Etelä-Rhônen laakson auringonpaistetta vastaan
pakkaus!
Lisätietoja Châteauneuf-du-Pape AOC - Château Sixtine
Voimakas Châteauneuf-du-Pape Château Sixtineltä hehkuu tiheää purppuraa lasissa. Tuoksussa tämä Château Sixtine punaviini esittelee monia moroksia, mustia kirsikoita, mustikoita, luumuja ja rusinoita. Ja jotta tämä ei olisi jo vaikuttavaa, pienessä puutynnyrissä kypsyminen tuo mukaan vielä kaakaopapuja, vaniljaa ja kanelia.
Châteauneuf-du-Pape Château Sixtineltä on ihanteellinen kaikille viinin ystäville, jotka pitävät kuivasta. Se ei kuitenkaan koskaan esiinny karuna tai karkeana, kuten viiniltä luonnollisesti voisi odottaa. Voimakkaasti ja monipuolisesti tämä lihaksikas ja tiheä punaviini esittäytyy suussa. Tämän Etelä-Rhônelaakson, tarkemmin sanottuna Châteauneuf-du-Papen, punaviinin finissage hurmaa lopulta huomattavalla jälkivaikutuksella. Jälkimakuun kuuluu myös mineraalisia vivahteita hiekka- ja kalkkikivivaltasilta alueilta.
Château Sixtine Châteauneuf-du-Papen vinifikaatio
Voimakkaan Châteauneuf-du-Papen pohjana Etelä-Rhônelaaksosta ovat rypäleet Garnacha-, Mourvèdre- ja Syrah-lajikkeista. Rypäleet kasvavat optimaalisissa olosuhteissa Etelä-Rhônelaaksossa. Köynnökset syventävät juurensa saveen, hiekkaan, kalkkikiveen ja savimaahan. Kun täydellinen fysiologinen kypsyys on varmistettu, rypäleet kerätään Châteauneuf-du-Papea varten käsin ilman karkean ja valikoimattoman kokoajan apua. Sadonkorjuun jälkeen viinirypäleet siirtyvät nopeasti puristamoon. Siellä ne lajitellaan ja käsitellään hellävaraisesti. Tämän jälkeen käymisprosessi tapahtuu ruostumattomassa terästankissa ja pienessä puutynnyrissä kontrolloiduissa lämpötiloissa. Käymisen jälkeen seuraa kypsytys muutaman kuukauden ajan tammiastioissa.
Château Sixtine Châteauneuf-du-Papen ruokaehdotus
Nauttikaa tätä ranskalaista punaviiniä parhaiten lämpötilassa 15 - 18°C osana Ossobucoa, punaviinissä haudutettua kanaa tai ankkaa inkivääri-punakaalin ja oreganon kanssa.
Château Sixtine Châteauneuf-du-Papen palkinnot
Tämä Châteauneuf-du-Papesta saatu viini ei ihastuta vain meitä, vaan myös nimekkäät viinikriitikot ovat palkinneet sen 90 pisteellä ja enemmän. Arvosteluista löytyy
- Decanter - 93 pistettä
- Lisää tuotteita osoitteesta Diffonty - Chateau Sixtine