🍇 Vesevon Beneventano Falanghina IGT hurmaa elegantilla ja kuivan makuprofiililla, joka erottuu harmonisella tasapainollaan
🍴 Nauti tätä hienoa valkkaria parhaimmillaan 8 - 10 °C herkullisten spaghettiannosten kanssa, joissa on kapris-tomaattisukua tai tuoretta vihersalaattia
🌿 Valmistettu korkealaatuisista Falanghina-rypäleistä viehättävästä Kampanian viinialueesta, jossa vulkaaniset maaperät antavat ainutlaatuista luonteen
pakkaus!
Lisätietoja Beneventano Falanghina IGT - Vesevo
Campanian viininviljelyalueelta peräisin oleva Beneventano Falanghina on lasissa kirkkaan vaaleankeltainen. Tämä Vesevon valkoviini paljastaa tuoksussa kaikenlaista syreeniä, jasmiinia, parfyymiruusua, laventelia ja orvokkia.
Vesevo Beneventano Falanghina ilahduttaa tyylikkään kuivalla maullaan. Se on pullotettu vain 5,6 grammalla jäännössokeria. Kyseessä on aito laatuviini, joka erottuu selvästi yksinkertaisemmista laaduista, joten kuivuudestaan huolimatta tämä italialainen ilahduttaa luonnollisesti hienoimmalla tasapainolla. Maku ei välttämättä tarvitse paljon sokeria. Tämä kevyt valkoviini on tasapainoinen ja monikerroksinen makumaailmassa. Tasapainoisen hedelmähapokkuutensa ansiosta Beneventano Falanghina imartelee suutuntumaa miellyttävällä suutuntumalla, josta ei kuitenkaan puutu mehukasta eloisuutta. Tämän Campanian viininviljelyalueelta peräisin olevan, kypsymiseen kykenevän valkoviinin jälkimaku tekee vaikutuksen huomattavalla pysyvyydellään. Jälkivaikutelmaa säestävät myös mineraaliset vivahteet, jotka johtuvat vulkaanisen kallion hallitsemasta maaperästä.
Vinification of the Vesevo Beneventano Falanghina
Tasapainoisen Campaniasta peräisin olevan Beneventano Falanghinan perustana ovat Falanghina-rypälelajikkeen rypäleet. Rypäleet kasvavat Campaniassa optimaalisissa olosuhteissa. Täällä viiniköynnökset kaivavat juurensa syvälle vulkaaniseen kallioperään. Sadonkorjuun jälkeen rypäleet kuljetetaan mahdollisimman nopeasti puristamoon. Siellä ne valitaan ja murskataan huolellisesti. Tämän jälkeen käyminen tapahtuu ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa säiliöissä valvotuissa lämpötiloissa. Käymisen jälkeen viiniä kypsytetään muutaman kuukauden ajan hienolla sakan päällä, ennen kuin viini lopulta pullotetaan.
Erikoisruokasuositus Vesevo Beneventano Falanghinalle
Juokaa tämä Italiasta peräisin oleva valkoviini hyvin jäähdytettynä 8-10 °C:n lämpötilassa kapriksella ja tomaattikastikkeella maustetun spagetin, punajuurella höystetyn vihannessalaatin tai kurpitsapadan kanssa.
- Lisää tuotteita osoitteesta Vesevo