🍷 Amarone delle Valpolicella Classico Biscardolta, joka on hienosti rakenteellinen, hurmaa pehmeillä hedelmäisillä vivahteilla ja elegantilla kypsytyksellä tammitynnyrissä
🍽️ Täydellinen viettelevän lampaanpata, jossa on kikherneitä ja herkullista ankankoipia, tämä punaviini harmonisoituu ja tarjoaa unohtumatonta makuelämystä
🇮🇹 Tämä italialainen viini kehittää klassista charmeaan ja vaikutelmaa joka lasissa huolella valituista rypälelajikkeista Corvina, Molinara ja Rondinella
pakkaus!
Lisätietoja Amarone delle Valpolicella Classico DOCG - Biscardo
Biscardo Amarone delle Valpolicella Classico on ensiluokkainen punaviini lasissa. Se tarjoaa ihanan tiheän, rubiininpunaisen värin. Jos kallistat lasia hieman, voit nähdä tämän tynnyrissä kypsytetyn viinin reunoilla värin siirtymisen granaatinpunaiseksi. Ensimmäisen pyöräytyksen jälkeen tämä punaviini paljastaa korkean viskositeetin, joka näkyy kirkkaina ikkunoina lasin reunalla. Tämä italialainen cuvée imartelee lasissa ihanan ilmeikkäillä luumun, luumun, mustakirsikan ja morellokirsikan sävyillä. Siinä on myös vivahteita muista hedelmistä.
Tämä Biscardon kuiva punaviini sopii viininjuojille, jotka pitävät täysin kuivasta viinistä. Amarone delle Valpolicella Classico pääsee hyvin lähelle tätä, sillä se on viiniytetty vain 8 grammalla jäännössokeria. Maultaan tämä voimakas punaviini on uskomattoman samettinen. Amarone delle Valpolicella Classico on suussa poikkeuksellisen raikas ja eloisa, mikä johtuu sen omaleimaisesta hedelmähapokkuudesta. Jälkimaussa tämä Veneton viininviljelyalueelta peräisin oleva punaviini ilahduttaa lopulta hyvällä pituudellaan. Jälleen kerran siinä on vivahteita luumusta ja mustasta kirsikasta.
Biscardo Amarone delle Valpolicella Classico -viinin valmistus
Tämä voimakas punaviini Italiasta on valmistettu Corvina-, Molinara- ja Rondinella-rypäleistä. Amarone delle Valpolicella Classico on kauttaaltaan vanhan maailman viini, sillä tämä italialainen viini huokuu poikkeuksellista eurooppalaista charmia, joka korostaa selvästi vanhan maailman viinien menestystä. Sadonkorjuun jälkeen rypäleet viedään välittömästi viinitilalle. Siellä ne valitaan ja murskataan huolellisesti. Tämän jälkeen käyminen tapahtuu ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa säiliöissä ja pienissä puutynnyreissä valvotuissa lämpötiloissa. Valmistuttuaan Amarone delle Valpolicella Classico voi jatkaa harmonisoitumistaan hienolla sakan päällä muutaman kuukauden ajan.
Ruokasuositukset Biscardo Amarone delle Valpolicella Classico -viinille
Tämä Italiasta peräisin oleva punaviini maistuu parhaiten 15-18 °C:n lämpötilassa nautittavaksi lammasragun kanssa, jossa on kikherneitä ja kuivattuja viikunoita, täytettyjä paprikoita tai ankanrintaa sokeriherneitä.
- Lisää tuotteita osoitteesta Biscardo