🍷 Francois Xavier Lambertin perinteinen Gigondas AOP:n erinomainen tasapaino tulee esiin sen 24 kuukauden kypsytyksessä ranskalaisissa tammitynnyreissä.
🍽️ Nauttikaa tätä täyteläistä punaviiniä täytettyjen paprikoiden tai hienostuneen ossobocon kanssa.
🌳 Tämä voimakas viini yhdistää Grenache-, Mourvèdre- ja Syrah-rypäleet Rhônen laakson mineraalirikkaista maista.
pakkaus!
Lisätietoja Tradition Gigondas AOP - Francois Xavier Lambert
Rhônen laakson viininviljelyalueelta peräisin oleva tynnyrissä kypsytetty Tradition Gigondas paljastuu lasissa tiheän purppuranpunaisena. Tämä ranskalainen cuvée paljastaa lasissa ihanan ilmeikkäitä karhunvatukan, punaherukan, mustikan ja luumun tuoksuja. Siinä on myös vivahteita eläimellisistä sävyistä, paahdetusta puusta ja metsänpohjasta.
Makupuolella Francois Xavier Lambertin Tradition Gigondas alkaa ihanan aromaattisesti, hedelmäisesti ja tasapainoisesti. Tämän voimakkaan punaviinin rakenne on ihanan samettinen suutuntumassa. Jälkivaikutelmassa tämä Rhônen laakson viininviljelyalueelta peräisin oleva viini, joka ikääntyy hyvin, ilahduttaa lopulta huomattavalla pituudellaan. Siinä on jälleen kerran hapankirsikan ja luumun vivahteita. Savi- ja sorapitoisen maaperän mineraaliset vivahteet lisäävät viimeistelyä.
Vinification of the Francois Xavier Lambert Tradition Gigondas
Francaista peräisin olevan voimakkaan Tradition Gigondas -viinin perustana ovat Grenache-, Mourvèdre- ja Syrah-rypäleiden rypäleet. Rypäleet kasvavat optimaalisissa olosuhteissa Rhônen laaksossa. Täällä viiniköynnökset kaivavat juurensa syvälle savi-, kalkkikivi- ja soramaahan. Sadonkorjuun jälkeen rypäleet viedään välittömästi puristamoon. Siellä ne valitaan ja murskataan huolellisesti. Tämän jälkeen käyminen tapahtuu betonissa ja suurissa puisissa sammioissa valvotuissa lämpötiloissa. Tämän prosessin päätteeksi voimakas Tradition Gigondas kypsytetään ranskalaisissa tammitynnyreissä vielä 24 kuukauden ajan.
Ruokasuositus Francois Xavier Lambertin Tradition Gigondas -viinille
Tämä Ranskasta peräisin oleva punaviini sopii parhaiten nautittavaksi 15-18 °C:n lämpötilassa täytettyjen paprikoiden, ossobucon tai suolaisten curryjen ja lammasruokien kanssa.