• ♥ Tällä hetkellä 22.046 viinejä vain sinulle! ♥
  • Henkilökohtainen neuvo!
  • Turvallinen pakkaus!
  • Luotettava toimitus!
Luumu, Hapankirsikka, eläin, paahdettua puuta ja Metsänpohja

🍷 Francois Xavier Lambertin perinteinen Gigondas AOP:n erinomainen tasapaino tulee esiin sen 24 kuukauden kypsytyksessä ranskalaisissa tammitynnyreissä.

🍽️ Nauttikaa tätä täyteläistä punaviiniä täytettyjen paprikoiden tai hienostuneen ossobocon kanssa.

🌳 Tämä voimakas viini yhdistää Grenache-, Mourvèdre- ja Syrah-rypäleet Rhônen laakson mineraalirikkaista maista.

Tradition Gigondas AOP - Francois Xavier Lambert

Vuosikerta

9999
2022
6
12
24
Yksikköhinta: 27.58 *
Tradition Gigondas AOP - Francois Xavier Lambert
Close
Henkilökohtainen!
Henkilökohtainen!
Henkilökohtainen!
Turvallinen
pakkaus!
Henkilökohtainen!
Luotettava!

Lisätietoja Tradition Gigondas AOP - Francois Xavier Lambert

Rhônen laakson viininviljelyalueelta peräisin oleva tynnyrissä kypsytetty Tradition Gigondas paljastuu lasissa tiheän purppuranpunaisena. Tämä ranskalainen cuvée paljastaa lasissa ihanan ilmeikkäitä karhunvatukan, punaherukan, mustikan ja luumun tuoksuja. Siinä on myös vivahteita eläimellisistä sävyistä, paahdetusta puusta ja metsänpohjasta.

Makupuolella Francois Xavier Lambertin Tradition Gigondas alkaa ihanan aromaattisesti, hedelmäisesti ja tasapainoisesti. Tämän voimakkaan punaviinin rakenne on ihanan samettinen suutuntumassa. Jälkivaikutelmassa tämä Rhônen laakson viininviljelyalueelta peräisin oleva viini, joka ikääntyy hyvin, ilahduttaa lopulta huomattavalla pituudellaan. Siinä on jälleen kerran hapankirsikan ja luumun vivahteita. Savi- ja sorapitoisen maaperän mineraaliset vivahteet lisäävät viimeistelyä.

Vinification of the Francois Xavier Lambert Tradition Gigondas

Francaista peräisin olevan voimakkaan Tradition Gigondas -viinin perustana ovat Grenache-, Mourvèdre- ja Syrah-rypäleiden rypäleet. Rypäleet kasvavat optimaalisissa olosuhteissa Rhônen laaksossa. Täällä viiniköynnökset kaivavat juurensa syvälle savi-, kalkkikivi- ja soramaahan. Sadonkorjuun jälkeen rypäleet viedään välittömästi puristamoon. Siellä ne valitaan ja murskataan huolellisesti. Tämän jälkeen käyminen tapahtuu betonissa ja suurissa puisissa sammioissa valvotuissa lämpötiloissa. Tämän prosessin päätteeksi voimakas Tradition Gigondas kypsytetään ranskalaisissa tammitynnyreissä vielä 24 kuukauden ajan.

Ruokasuositus Francois Xavier Lambertin Tradition Gigondas -viinille

Tämä Ranskasta peräisin oleva punaviini sopii parhaiten nautittavaksi 15-18 °C:n lämpötilassa täytettyjen paprikoiden, ossobucon tai suolaisten curryjen ja lammasruokien kanssa.

  • Lisää tuotteita osoitteesta Francois Xavier Lambert
  • Kovat tosiasiat

    Tuotetyyppi:
    Viiniluokka:
    Punaviini
    Viinin väri:
    punainen
    Maku:
    Aromi:
    eläin , paahdettua puuta , Luumu , Hapankirsikka , Metsänpohja
    Rakenne / suutuntuma:
    samettinen
    Jälkikaiunta / Finale:
    pitkä
    Tilaisuus ja teema:
    Lahja hyville ystäville , maakohtainen ilta , Kesäviini
    Rypälelajikkeet:
    Maa:
    Ranska
    Viljelyalue:
    Rhône (FR)
    Osa-alue:
    Gigondas (FR)
    Lattiat & Erityiskerrokset:
    Kalkki , Sora , Clay
    Alkoholi tilavuusprosentteina:
    14.5
    Optimaalinen tarjoilulämpötila (°C):
    15 - 18
    Cuvée:
    Rypälelajike cuvée
    Kypsyminen:
    Betoni , suuri puu
    Laajennuksen tiedot:
    Betonisäiliö , ranskalainen tammi
    Laajentumisaika mon.:
    24
    Säilyvyysaika vuosina JG:
    10
    Laadun luokittelu ja predikaatit:
    AOP Appellation d’Origine Protégée
    Tyyli:
    Vanha maailma , Kylmän ilmaston viljelyalue , klassinen
    Ruokasuositukset:
    Tummat astiat , Mausteiset suolaiset ruoat
    Lasisuositus:
    Burgunderkelch
    Pullon koko litroina:
    0,75
    Pullon suunnittelu ja varusteet:
    Burgundinpunainen pullo , klassinen
    Sulkutyyppi:
    Korkki
    Allergeenit ja ainesosat:
    sisältää sulfiitteja ja rikkidioksidia
    Jakelija:
    Jean-François Gras - 454 Chemin de la Beaumette - 84190 Gigondas - France
    PID:
    70697-FR-RW-BL-061-19.3
    NACH OBEN